Egy hét alatt mindhárom dobogóst legyőzheti a ZTE

2020. március. 06., 13:39   |    

Egy hét alatt mindhárom dobogóst legyőzheti a ZTE
Fotó: ztefc.hu

A Ferencváros a Zalaegerszeg, a MOL Fehérvár FC a Puskás Akadémia vendége lesz az OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójában. Amennyiben a ZTE nyer a Ferencváros ellen, egy héten belül mindhárom NB I-es dobogóst legyőzi.

PAKSI FC–BUDAPEST HONVÉD FC
(Paks, 17.00)
A paksiak a bajnokságban a legutóbbi négy meccsükből hármat elveszítettek, a tizedik helyen állnak. Pályaválasztóként ellenben lényegesen jobb a mutatójuk, sőt, az előbb említettnek a fordítottja: négyből hármat megnyertek. A Honvéd egy jó sorozat után legutóbb meglepő különbségű vereséget szenvedett a Diósgyőrtől, de az idegenbeli mérlege nem rossz: a legutóbbi négy meccsén veretlen (három döntetlen után egy győzelem), a legutóbbi hármon nem kapott gólt.

A két csapat legutóbbi paksi bajnokijának összefoglalója:



DIÓSGYŐRI VTK–ÚJPEST FC
(Diósgyőr, 17.00)
A Diósgyőr legutóbb nagyszerű győzelmet aratott A Honvéd ellen, ezzel feljött az ötödik helyre. Pályaválasztóként a legutóbbi öt bajnoki meccséből kettőt megnyert, hármat elveszített. Tavasszal háromból kettőt megnyert. Az Újpest mindössze négy ponttal előzi meg a ZTE-t, amely kieső helyen áll. A lila-fehérek tavasszal csupán Kaposváron nyertek, hat forduló alatt tizennégy pontot veszítettek. Vendégként legutóbb győztek Kaposváron, de előtte három mérkőzésen nyolc gólt kaptak.

A két csapat legutóbbi diósgyőri bajnokijának összefoglalója:



PUSKÁS AKADÉMIA FC–MOL FEHÉRVÁR FC
(Felcsút, 17.00)
A Puskás Akadémia 2020-ban még nem veszített bajnoki mérkőzést, de október 19. óta mindössze egy hazai bajnoki mérkőzést nyert meg, éppen az utolsót. A MOL Fehérvár mérlege az utóbbi időben javult a bajnoki mérkőzéseket tekintve (csak a Ferencvárostól kapott ki), ellenben szerdán a Magyar Kupában vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A Puskás Akadémia ellen a legutóbbi hat meccsből csak egyet nyert meg.

A két csapat legutóbbi felcsúti bajnokijának összefoglalója:



KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
(Kaposvár, 17.00)
A két csapat játszott már idén tavasszal egymás ellen Kaposváron, mégpedig a Magyar Kupában. A Mezőkövesd ott is nyert, miként a két csapat másik három egymás elleni mérkőzésén is az idényben. Kuttor Attila együttese október 5. óta mindössze két idegenbeli bajnoki mérkőzését nyerte meg, de a győzelmek már mind idén születtek. A Rákóczi a legutóbbi nyolc tétmérkőzését elveszítette.

A két csapat legutóbbi kaposvári bajnokijának összefoglalója:



DEBRECENI VASUTAS SC–KISVÁRDA MASTER GOOD
(Debrecen, 17.00)
A DVSC jól kezdte az évet, de a legutóbbi három bajnoki meccsét elveszítette. Ilyen rossz mérlege rajta kívül csak a Rákóczinak van a legutóbbi három hétben. A Loki otthon novembere eleje, a Ferencváros elleni 1-6 óta csalódást okoz híveinek, öt bajnoki találkozójából csak egyet, az Újpest ellenit nyerte meg, igaz, azt 4-0-ra. A Kisvárda Bódog Tamással javult, a legutóbbi öt bajnoki találkozójából csak egyet, a felcsútit veszítette el. A Kisvárda a hetedik helyen áll a tabellán, egy ponttal megelőzi az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott DVSC-t.

A két csapat legutóbbi debreceni bajnokijának összefoglalója:



ZALAEGERSZEGI TE–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(Zalaegerszeg, 19.30)
A ZTE vereséggel kezdett Márton Gábor irányításával, de aztán a következő öt tétmérkőzéséből négyet megnyert, a négy győztes meccse mindegyikén legalább két gólt szerzett. Pályaválasztóként a legutóbbi három találkozóját megnyerte, ezek közül egy bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzés volt. Az elmúlt egy hétben az OTP Bank Liga két dobogósa ellen is győzni tudott: Mezőkövesden bajnoki meccset, a Fehérvár ellen kupatalálkozót nyert. A zalaiak javuló formájuk ellenére továbbra is kiesőhelyen állnak a bajnokságban. Sorozatban harmadik bajnoki dobogós ellenfelük, a Ferencváros a legutóbbi idegenbeli találkozóját elveszítette Mezőkövesden, de aligha ebből érdemes kiindulni, az volt a zöld-fehérek első bajnoki veresége augusztus 25. óta.

A két csapat legutóbbi zalaegerszegi bajnokijának összefoglalója:


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS