Egy nagyon boldog tulajdonos

2007. március. 03., 19:15   |    

Egy nagyon boldog tulajdonos

Kisteleki István, az MLSZ elnöke is jelen volt a Budapest Honvéd első hazai találkozóján a frissen felújított Bozsik-stadionban. A kispesti szurkolók tökéletes kiszolgálásban részesültek: az újjávarázsolt lelátón és gyepszőnyegen kívül a csapat játékában is valóban nagy örömük telt a nézőknek. A Budapest Honvéd 6-0-ra győzött a sereghajtó Dunakanyar-Vác ellen, azaz igazán tökéletesre sikerült a 'stadionavatás'.

A felújított stadion átadásának ünnepi pillanata
- Régen láttam olyan boldog klubtulajdonost, mint most George F. Hemingwayt - mondta az mlsz.hu-nak Kisteleki István. - Az üzletembernek hatalmas örömöt okozott az, hogy csapata gyönyörűen felújított, tényleg európai színvonalú stadionban léphetett pályára, ráadásul a gárda a második félidőben parádézva fektette kétvállra a Vácot. Lehet, hogy Hemingway úr életében ez volt a legszebb nap - és ilyen boldogságot csakis a futball okozhat…

A győztes csapat

Az MLSZ-elnök véleményével egybecsengenek George F. Hemingway szavai is. A Budapest Honvéd tulajdonosa azonban nem a saját szerepét, hanem a klub munkatársainak tevékenységét, és a játékosok teljesítményét emelte ki.


- Valóban nagyon boldog vagyok - jelentette ki George F. Hemingway. - Az ember gyorsan elfelejti a rossz emlékű napokat, de ez a mai valószínűleg örökre megmarad bennem. Ebben a parádés győzelemben nyolc hónap munkája, több százmillió forint csúcsosodott ki, és olyan értékes emberek áldozatos tevékenysége, mint Gács Pál ügyvezető, vagy Horváth László létesítményvezető.
A szurkolótábor
Az érdem nem az enyém, hanem a szakembereké és a játékosoké, de a boldogságom azért persze nagy. Szívet melengető érzés, hogy több ezer szurkoló jött el bíztatni a csapatot, és ezt a futballisták remek játékkal, nagy győzelemmel hálálták meg. Hiszem, hogy sorsom sokáig kapcsolódik még össze a Honvéddal, és azt is, hogy az előttünk álló időszak számos kispesti sikert hoz majd.




A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS