Egy pontot szerzett Mezőkövesden a Kisvárda

2022. október. 28., 22:52   |    

Egy pontot szerzett Mezőkövesden a Kisvárda

A jelenleg harmadik helyen álló Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Bobál G. (81.), illetve Ilievski (54.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli - Kállai, Pillár, Lukic, Vajda - Karnyickij - Cseri (Brtan, 78.), Da. Babunski (Lakveheliani, 78.), Besirovic (Kis, 72.) - Molnár G. (Bobál G., 72.), Drazic (Schmiedl, 90.)
Kisvárda Master Good: Hindrich - Melnyik, Széles, Kovacic, Leoni (Peteleu, 50.) - Karabeljov, Ötvös - Navrátil (Asani, 77.), Makowski, Camaj (Vida, 77.) - Ilievski

Mindkét együttes lendületesen kezdett, de az iram rövidesen alábbhagyott. Előbb a Kisvárda helyezte nyomás alá a hazaiakat, aztán viszont a vendégegyüttes visszahúzódott a saját térfelére. A félidő derekán ismét átvette a kezdeményezést a várdai csapat, gólt azonban nem sikerült szereznie. A szünethez közeledve egyre alacsonyabbá vált az iram és kicsit romlott a színvonal is, így gól nélküli döntetlennél vonultak az öltözőbe a felek. Fordulás után viszonylag hamar megszerezte a vezető gólt a Kisvárda, amely alig negyedórával később tizenegyeshez jutott, de Camaj nem célzott pontosan, Piscitelli kapus szép vetődéssel hárította a jobb sarokba tartó labdát. Kisvártatva cserékkel frissítette a hazaiakat Kuttor Attila vezetőedző, az egyik padról beküldött játékosa pedig főszereplővé vált, Bobál Gergely ugyanis nyolc perccel a pályára lépése után fejjel egyenlített. A Kisvárda a hajrában még megpróbálta a maga javára fordítani a mérkőzést, de nem járt sikerrel, többek között Piscitelli védéseinek is köszönhetően.

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS