Egy ponttal került közelebb a bajnoki címhez a Videoton

2011. április. 29., 21:20   |    

Egy ponttal került közelebb a bajnoki címhez a Videoton

A Monicomp Liga 25. fordulójának pénteki játéknapján a listavezető Videoton hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Kecskemét ellen.

Első döntetlenjét érte el a Kecskemét

 

Videoton FC - Kecskeméti TE-Ereco 2-2 (2-2)

Vezette: Vad II István (Ring György, Tóth István)

Gólszerző: Nikolic 38., Alves (11-esből) 45., ill. Litsingi a 18., Ebala a 41. percben

 

A listavezető Videoton kezdte aktívabban a mérkőzést, de a Kecskemét bő tíz perc után fölénybe került, és a 18. percben megszerezte a vezetést: Dosso 10 méterről leadott lövését követően a labda a kapufáról pattant ki, az érkező Francis Litsingi pedig a hálóba továbbított (0-1). A Videotont megfogta a kapott gól, de a félidő hajrájához közeledve a listavezető megszerezte az egyenlítést: Gosztonyi András beadását követően Nemanja Nikolic 6 méterről talált a kapuba (1-1). Három perccel később visszavette az előnyt a vendég együttes, Bertus Lajos szabadrúgását követően Bodiong Ebala fejelt a jobb sarokba (1-2). A szünet előtt újra egyenlítettek a fehérváriak, a Gosztonyi felvágásáért megítélt büntetőt André Alves értékesítette (2-2). A második félidőben jóval kevesebb említésre méltó esemény történt a pályán, az eredmény már nem változott, a Videoton egy ponttal közelebb került a bajnoki címhez, a Kecskemét pedig a szezonban először ért el döntetlent.

 

 

Nem került közelebb az éllovashoz a Paks

 

Győri ETO FC - Paksi FC 1-1 (1-0) 

Vezette: Kassai Viktor (Erős Gábor, Forgács Attila)

Gólszerző: Trajkovic a 37., ill. Magasföldi a 71. percben

Kiállítva: Trajkovic a 73. percben

 

Az első félórában a paksiak előtt adódtak nagyobb helyzetek, ám a vezetést a 37. percben a Győr szerezte meg, Völgyi Dániel 18 méteres lövését követően a labda Csernyánszky Norbertről kipattant, az érkező NikolaTrajkovic pedig közelről a kapuba talált (1-0). A második félidő első 20 percében a hazaiak tartani tudták előnyüket, de a 71. percben kiegyenlített a Paks, Magasföldi József 15 méterről lőtt kapura, a labda a jobb kapufáról pattant a hálóba (1-1). A 73. percben Trajkovicot reklamálásért kiállította a játékvezető, a Paks azonban már nem tudta kihasználni az emberelőnyt, a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS