Egy vereség, egy győzelem Ukrajna ellen

2015. május. 14., 18:50   |    

Egy vereség, egy győzelem Ukrajna ellen

Kedden az ukránok megérdemelt győzelmet arattak Telkiben, szerdán azonban sikerült revánsot vennünk a vereségért.

A bakui Európai Játékokra készülődő strandlabdarúgó-válogatottunk tagjai a múlt héten még Portugáliában léptek pályára, az elmúlt napokban pedig már Telkiben serénykedettek, és a kemény edzések mellett lejátszottak két és fél edzőmérkőzést is az ukránokkal. A hétfői "fél meccs" még nem volt hivatalos összecsapás, inkább egymás közti edzésnek felelt meg, kedden és szerdán viszont már élesben küzdöttek meg egymással a csapatok.

A keddi találkozón a mieinken érződött az elmúlt napok munkája okozta fáradtság, nem is volt esélyük a győzelemre (1-8 lett a végeredmény, a gólunkat Szentes Bíró Tamás szerezte), szerdán azonban jó játékkal 7-2-re győzött együttesünk az európai ranglistán a hatodik helyen álló ukránok ellen. Ezen a találkozón Ábel Péter, Túrós Viktor két-két, Simonyi Gábor, Ughy Márk, Szentes Bíró Tamás egy-egy gólt ért el.

A második találkozó után Weisz Tamás szövetségi edző elégedetten értékelte a heti munkát az MLSZ TV kamerája előtt, és beszélt a júniusi, bakui játékok esélyeiről is:



A magyar válogatott kerete az összetartáson:

Kapusok:

Ficsor Dávid
Szacskó László
Lipők Benjamin

Mezőnyjátékosok:

Badalik Szabolcs
Berkes László
Sebestyén Norbert
Szentes Bíró Tamás
Túrós Viktor
Ábel Péter
Simonyi Gábor
Ughy Márk
Gulyás Kristóf

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS