Egygólos előnyben a Vidi a Magyar Kupában

2019. április. 16., 20:10   |    

Egygólos előnyben a Vidi a Magyar Kupában

Futács Márkó már a harmadik percben megszerezte a vezetést a MOL Vidi FC-nek és bár mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, az eredményen egészen a mérkőzés végéig nem változott, így a Vidi hazai győzelemmel kezdett a Magyar Kupa elődöntőjében a Debrecen ellen.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés 

MOL Vidi FC–DVSC 1–0 (1–0)
Gólszerző: Futács Márkó (3.)
piros lap: Juhász R. (87.)
sárga lap: Vinícius (38.), Nikolov (53.), Hadzic (56.), Kovács I. (61.), Tamás K. (66.), Juhász R. (83., 87.), Huszti (93.), illetve Szatmári (19.), Csősz (49.), Zsóri (52.), Tőzsér (92.)
MOL Vidi FC: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Tamás K. – B. Nikolov, Pátkai, A. Hadzic, Huszti – Kovács I. (Hodzic, 74.), Futács (Stopira, 81.)
DVSC: Kosicky – Kinyik, Szatmári (Kusnyír, 64.), Pávkovics, Ferenczi – Varga K., Tőzsér, Csősz, Bódi – Szécsi (Haris, 82.), Zsóri (Takács T., 64.)

Kiválóan kezdte a mérkőzést a Vidi, Futács Márkó hatméteres fejesével már a harmadik percben vezetést szerzett. A gólt követően átvette a játék irányítását a Debrecen és Varga Kevin felső lécen csattanó lövésénél az egyenlítéshez is közel járt. Rákapcsolt a hazai gárda is, Futács kis híján megszerezte saját maga és csapata második találatát, Tomás Kosicky azonban nagy bravúrral védett. A félidő hajrája ismét a vendégeké volt, ennek ellenére egyenlíteni nem tudtak.

Fordulást követően is lendületben maradtak a hajdúságiak, akik több veszélyes lövéssel próbálkoztak. Nyomott a Loki, miközben a Vidi erejéből többnyire csak védekezésre futotta. A hazaiak a meccs végén emberhátrányba kerültek Juhász Roland kiállítása miatt, majd Marko Nikolic vezetőedzőt is elküldte a padról a játékvezető, de a székesfehérváriak így is megőrizték egygólos előnyüket.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS