Egygólos vereséggel kezdtünk Szabadkán

2013. szeptember. 06., 18:30   |    

Egygólos vereséggel kezdtünk Szabadkán

A Mészöly Géza vezette U19-es válogatott az izraeliekkel meccselt a Vilotic-torna második játéknapján.

A szabadkai viadal csütörtökön vette kezdetét, a mi csoportunkban a franciák 1-0-ra legyőzték Izraelt. A második játéknapon mi is bemutatkoztunk, az izraeliek ellen lépett pályára a csapat. A találkozó végig kiegyenlített játékot hozott, a mieink többet birtokolták ugyan a labdát, de az ellenfél veszélyesen kontrázott, Leindler Domonkosnak egy-két alkalommal bravúrral kellett védenie.

Magyar helyzetekben sem volt hiány, de a legnagyobb lehetőségeket sem tudtuk gólra váltani, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a remekül védekező izraeliek a 65. percben egy kontra végén megszerezték a vezetést, amit egészen a lefújásig megtartottak.

- Sajnos kihagytuk a lehetőségeinket, és ez megbosszulta magát, az izraeliek kevés helyzetükből egyet góllal zártak, és ezzel nyerni tudtak - mondta a meccs után Mészöly Géza. - Sokat támadtunk, de a támadó harmadban nem voltunk kellően hatékonyak, így végül rúgott gól nélkül zártuk a meccset, ami meglehetősen ritkán fordul elő velünk. A kulcsembereink a szokásosnál gyengébb teljesítményt nyújtottak, nem koncentráltak eléggé, és ezt ma nem bírta el a csapat. Le kell szűrni a tanulságokat, bízom benne, hogy szombaton, a franciák ellen javítani tudunk.

Izrael-Magyarország 1-0 (0-0) Magyarország: Leindler Domonkos - Lorentz Márton, Asztalos Dávid, Bobál Dávid, Tamás Krisztián - Kalmár Zsolt, Talabér Attila (Nagy Dominik, 60.), Németh Márió (Berecz Zsombor, 60.) - Medgyes Zoltán (Tóth László, 70.), Bobál Gergely, Farkas Zoltán (Csirszki Martin, 70.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS