Együtt a keret, győzelemre tör a csapat Bukarestben

2013. szeptember. 02., 20:49   |    

Együtt a keret, győzelemre tör a csapat Bukarestben

Hétfőn megkezdődött Telkiben a felkészülés a románok és az észtek elleni vb-selejtezőkre.

Hétfőn délután teljes létszámban futott ki a telki edzőközpont centerpályájára a magyar válogatott kerete, Egervári Sándor együttese átmozgató edzéssel kezdte meg a közös felkészülést a csapat előtt álló feladatokra, elsősorban a románok elleni bukaresti összecsapásra. Az edzés előtt a Blikk játékában nyertes fiatalok tölthettek el néhány percet a pályán a futballistákkal, majd a szakmai stáb két részre osztotta a csapatot, a vasárnap bajnoki meccsen játszó futballisták könnyített feladatokat végeztek, míg a többiek programjában labdás feladatok is szerepeltek.

A tréning előtt a sajtó rendelkezésére álltak a játékosok, a meccs iránti érdeklődést jelzi, hogy régen látott nagy számban gyűltek össze az újságírók. Nemcsak hazai médiumok képviseltették magukat, Romániából is érkezett stáb, sőt, a BBC és a New York Times angol tudósítója is eljött Telkibe.

A futballisták optimistán, jó hangulatban készülnek a bukaresti meccsre, több játékos szájából elhangzott, hogy az év meccseként tekintenek az összecsapásra. Egervári Sándor az újságírók érdeklődésére elmondta: győzni megy Bukarestbe a válogatott, mert csak a három pont megszerzése esetén maradna a saját kezünkben a sorsunk a második hely megszerzésére.

- Van már egy tervünk, hogy miként szeretnénk megvalósítani a céljainkat, de még korai lenne erről beszélni. Az első edzés előtt még nem tudtuk felmérni, milyen állapotban érkeztek meg a játékosok, ennek függvényében természetesen még változtathatunk az előzetes elképzeléseinken - mondta Egervári Sándor. - Hatpontos meccs vár ránk, sőt, annál is több, hiszen a szomszédvárak rangadója miatt még inkább felértékelődik az összecsapás. Mindkét válogatott játékosai jókora teher alatt készülnek a meccsre, de ezt a profi játékosoknak el kell tudni bírniuk. Győzelemre törekedtünk itthon is, nem lesz ez másképp Bukarestben sem - mondta Egervári Sándor, majd hozzátette: mindkét válogatott támadásban erősebb, ezért kiélezett, szoros meccsre van kilátás.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS