EL: Döntetlennel búcsúzott a Honvéd

2009. augusztus. 06., 22:00   |    

EL: Döntetlennel búcsúzott a Honvéd

A Budapest Honvéd a múlt héten Európa Liga-selejtezőn 5-1-es vereséget szenvedett Isztambulban a Fenerbahce ellen. A kispestiek csütörtökön a Bozsik-stadionban fogadták a török együttest, és 1-0-ás félidő után 1-1-es döntetlent értek el, így a Fenerbahce 6-2-es összesítéssel lépett tovább a magyar kupagyőztes ellenében.

Sisa Tibor Németh G. - Takács Á. (Fritz a 83. percben), Debreceni, Botis, Pastva - Benjamin, Horváth A. - Fazakas G. (Zsolnai a szünetben), Macko, Hajdú N. - Abraham összeállításban szerepeltette együttesét.

A törökök már a kilencedik percben megszerezték a vezetést, ekkor Deivid adott André Santoshoz, aki tizenkét méterről a bal alsó sarokba lőtt. A Honvéd bátran futballozott, akadtak is helyzetei, de gólt nem tudott szerezni. A 31. percben a Fenerbahce megfogyatkozott, Fabio Bilica buktatta piros lapot érően Abrahamot. A második játékrészben a magyar gárda nagy fölényben játszott, számos helyzetet alakított - és hagyott - ki, majd a 88. percben megszerezte az egyenlítő gólt: egy jobb oldali beadás után Fritz válláról pattant a labda a vendégek hálójába.

A meccset így 1-1-re hozta a Honvéd, de a továbbjutást 6-2-es összesítéssel a Fenerbahce harcolta ki.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS