Elfogadta az NB I-es nevezéseket a Versenybizottság

2013. június. 17., 13:56   |    

Elfogadta az NB I-es nevezéseket a Versenybizottság

Az MLSZ Versenybizottsága mai ülésén elfogadta az NB I-es nevezéseket, ezzel formálisan is kialakult az OTP Bank Liga 2013-2014-es idényének 16 csapatos mezőnye.

Ami az NB II-es és NB III-as nevezéseket illeti, az MLSZ Versenybizottsága a június 24-i nevezési határidőt követően határozza meg azok mezőnyét, figyelembe véve az MLSZ elnökségének múlt heti döntését, amelynek értelmében szükség esetén feltöltésre kerül sor, annak érdekében, hogy a bajnokságok a versenykiírásban meghatározott létszámban induljanak a következő idényben.

A sajtóban megjelent, a feltöltéssel foglalkozó információk kapcsán az MLSZ versenybizottsága felhívja a figyelmet arra, hogy a korábban az MLSZ honlapján ismertetett szabályok rendelkeznek az indulási jog kérdéséről. A bizottság külön felhívja a figyelmet arra, hogy az osztályozó mérkőzéseken vesztes NB III-as osztályú csapatok közül a legjobb százalékos eredménnyel rendelkező csapat (az alap bajnokságban és az osztályozón elért eredmény összesítésre kerül) áll a feltöltési sorrend élén. Ez a szabály kizárólag a legjobb százalékos eredménnyel rendelkező csapatra vonatkozik.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS