Elhozta a három pontot a DVTK a Fraditól

2019. november. 25., 13:31   |    

Elhozta a három pontot a DVTK a Fraditól
Fotó: fradi.hu

Idegenben győzte le a miskolci együttes a címvédőt. A Szent Mihály nem állt ki, így játék nélkül lett az MTK-é a három pont. A Haladás-Viktória legyőzte az ETO-t.

A Kelen SC az Astra csapatát fogadta a Jet-Sol Liga 11. fordulójában. A vendégek a 7. percben Sipos Lilla révén szereztek vezetést, de Kókány Regina (36.) még a szünet előtt egyenlíteni tudott. A fordulás után aztán magához ragadta az irányítást az Astra: Sipos Lilla (50.) újabb, valamint Gelb Mónika (56.) és Dominika Dikanová (77.) góljával végül 4–1-es győzelmet aratott.

Második vereségét szenvedte a szezonban az FTC-Telekom (először rögtön az 1. fordulóban kapott ki az MTK-tól). A DVTK idegenben futballozva, 1–0-s állás után fordítva győzött 3–1-re. Ebben az is a vendégek segítségére volt, hogy a Fradi kapusát, Samu Annát a 40. percben kiállították. Ez után még a hazaiak szereztek vezetést Mosdóczi Evelin tizenegyeséből a 48. percben. Hamarosan aztán Bianca Sandu (54.) egalizált, majd Biljana Bradic (60., 90.) duplája eldöntötte a találkozót – az első gólját ráadásul szögletből, érintés nélkül szerezte. A DVTK női csapatának most először sikerült legyőznie a Ferencvárost és ezzel pontszámban be is érte fővárosi riválisát.

A hajrában dőlt el a Haladás-Viktória és az ETO FC Győr találkozója. Tálosi Szabina (7.) korai góljával vezetett a szombathelyi együttes a szünetben, a fordulás után viszont Bódai Viktória (53.) egyenlített. Öreg Cintia a 86. percben vette be az ETO kapuját, ezzel győzött a hazai gárda 2–1-re.

Az MTK játék nélkül jutott a három ponthoz, a Szent Mihály ugyanis írásban lemondta a találkozót.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS