Elhozta Debrecenből a három pontot a címvédő

2018. november. 25., 18:42   |    

Elhozta Debrecenből a három pontot a címvédő
Fotó: molvidi.hu

A címvédő MOL Vidi FC 1-0-ra nyert a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának zárómérkőzésén vasárnap. Hazai pályán először szenvedett vereséget a DVSC.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Debreceni VSC–MOL Vidi FC 0–1 (0–1)
Debrecen, v: Iványi
gólszerző: Nego (410)
sárga lap: Barna (24.), Haris (86.), Pávkovics (89.), illetve Hodzic (19.), Vinicius (55.), Nikolov (62.)
DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Barna (Ferenczi, 78.) – Varga K. (Jovanovic, 78.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Takács, 59.), Avdijaj
MOL Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinicius, Stopira – Nikolov (Berecz, 83.) – Nego, Pátkai, Hadzic – Hodzic (Milanov, 69.), Scepovic (Kovács, 91.)

Bátran, lendületesen kezdett a DVSC és az első negyedórában több veszélyes helyzetet is kialakított, így akár a vezetést is megszerezhette volna. A folytatásban aztán magára talált a címvédő Vidi, így kiegyenlített, jó iramú mérkőzést láthatott a közönség. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a vezetést végül a Vidi Nego higgadt megoldását követően szerezte meg a félidő hajrájában.

A második játékrészt is a debreceniek kezdték aktívabban, sokáig a vendégek alig-alig lépték át a felezővonalat, Kovácsiknak pedig többször is védenie kellett. A találkozó utolsó tizenöt percében aztán a Vidi néhány veszélyes kontratámadást vezetett, de nem tudta bebiztosítani sikerét, s ez majdnem megbosszulta magát, ugyanis a második félidőben szinte végig nagy elánnal és akarattal küzdő hazaiak az utolsó pillanatban közel voltak az egyenlítéshez, ám a védők tisztáztak, így a székesfehérvári együttes örülhetett. 

Sikerével a MOL Vidi FC a második helyre lépett fel a tabellán, amelyen öt ponttal követi a Ferencvárost.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Két év után ismét az MTK volt a legjobb teremben
Bajnokságok / Kupák
Az MTK-nak idén is jól megy, minden meccsét megnyerte az Astra
Bajnokságok / Kupák
OTP Bank Liga: Elkészült a 19-28. fordulók menetrendje

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol