Elhunyt Rakaczki Bence

2014. január. 16., 19:00   |    

Elhunyt Rakaczki Bence

A Magyar Labdarúgó Szövetség mély megrendüléssel értesült a DVTK 20 éves labdarúgójának haláláról.

A Diósgyőr tehetséges kapusánál 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát, sajnos az orvosok erőfeszítései, a folyamatos kezelések ellenére Bence nem tudta megnyerni élete legfontosabb harcát, a DVTK hivatalos honlapján megjelent hír szerint a fiatal labdarúgó csütörtökön elhunyt.

Rakaczki Bence 18 évesen került be a DVTK felnőttkeretébe, első felnőtt idényében négy mérkőzésen védte a diósgyőriek kapuját, ám súlyos betegsége miatt labdarúgó-pályafutása sosem teljesedhetett ki. Betegségének hírére a teljes magyar futballtársadalom összefogott, sokan próbáltak véradással, jókívánságokkal segíteni, külföldön is rengeteg labdarúgóhoz eljutott a hír, és közülük is sokan kifejezték támogatásukat, és azt, hogy szorítanak a fiatal kapus felépüléséért. A válogatott kapusai 2012 nyarán klubcsapatuk dedikált mezével lepték meg Bencét, valamint a nemzeti csapat összes játékosa dedikálta azt a válogatott mezt, amit eljuttattak a betegeskedő játékosnak.

Néhány nappal ezelőtt a ferencvárosi Akeem Adams halála rázta meg a magyar labdarúgást, most újabb élvonalbeli futballista távozott közülünk tragikusan fiatalon. A Magyar Labdarúgó Szövetség őszinte részvéttel osztozik a labdarúgó családjának gyászában, és ezúton is kifejezi együttérzését a Diósgyőri VTK vezetőségének, valamennyi sportolójának és szurkolójának. Pintér Attila szövetségi kapitány a halálhírről értesülve azonnal felkereste az mlsz.hu-t, és a teljes válogatott nevében együttérzéséről biztosította Bence családját, valamint a DVTK-t.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS