Elindult a bérletértékesítés az Andorra elleni vb-selejtezőre

2016. október. 14., 18:43   |    

Elindult a bérletértékesítés az Andorra elleni vb-selejtezőre

2016. november 13-án, vasárnap 18 órakor a magyar válogatott Andorra legjobbjait fogadja a Groupama Arénában, a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatának negyedik mérkőzésén. A szurkolók először bérletet válthatnak a válogatott hazai mérkőzéseire, majd megkezdődik a többlépcsős jegyértékesítés.

KIEMELT INFORMÁCIÓK

- A válogatott hazai vb-selejtezőire azonosak a jegyárak, és a meccsekre azonos kedvezményrendszerek vonatkoznak
- Bérletek továbbra is válthatóak
- Aki vasárnap éjfélig igényel futballkártyát, az kedden át tudja venni a vidéki átvételi pontokon is, így a jegyértékesítés kezdetére tagja lehet a Szurkolói Klubnak is
- Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai nemcsak gyorsabban, de jelentős kedvezménnyel juthatnak belépőkhöz
- A Svédország elleni felkészülési mérkőzésre féláron válthatnak belépőt a szurkolók

A magyar válogatott Andorra elleni vb-selejtezőjére a szurkolók első körben a bérlet megvásárlásával biztosíthatják a helyüket. A bérletek értékesítése október 14., péntek 18 órától indul, azok megvásárlására pedig a megszokott módon online, vagy országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban van lehetőség.

A mérkőzésre október 19-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik meg a jegyek árusítása. Ettől a naptól a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőjüket, vagyis a jegyértékesítést első körben az MLSZ kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára teszi elérhetővé. Az elővételi akció keretében a Szurkolói Klub tagjai nemcsak gyorsabban, de jelentős kedvezménnyel juthatnak belépőhöz, így ahhoz mindenképp érdemes csatlakozni.

Az elővételi akció részletei

Az Andorra elleni mérkőzésre (és a válogatott többi hazai mérkőzésére) szóló belépők árából automatikus 15% kedvezményt jelent a Szurkolóiklub-tagság, amit az OTP Bank Liga mérkőzéseire váltott bérlettel vagy belépőkkel további 10%-kal lehet kiegészíteni. Így a klubtagok összesen maximum 25% kedvezménnyel válthatnak belépőt az októberi mérkőzésre. További részletek itt találhatóak.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is folyamatosan elérhető. A mind a négy hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árában a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30%, egyéb vásárlóknak 15% kedvezményt biztosít.

A jegyek megvásárlására a megszokott módon online (meccsjegy.mlsz.hu), vagy országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban van lehetőség. Egyszerre maximum hat jegy vásárolható azzal a kitétellel, hogy minden jegy tulajdonosának MLSZ Szurkolói Klubtagnak kell lennie.

Az MLSZ Szurkolói Klubjához a klubok önként csatlakoztak (és csatlakozhatnak folyamatosan), ami előfeltétele annak, hogy klubkártyás szurkolóik az automatikus kedvezményeken (15% a jegy árából) felül a lojalitási kedvezményt (+ maximum 10%) is igénybe vegyék. A programhoz a szervező MLSZ-en kívül eddig az alábbi klubok csatlakoztak, azaz az MLSZ futballkártya mellett a listában szereplő klubok szurkolói kártyájával vásárolt élvonalbeli (OTP Bank Liga) mérkőzésjegyek és bérletek után jár az extra kedvezmény:

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
BUDAPEST HONVÉD
DUNAÚJVÁROS
DVTK
GYIRMÓT FC
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
MTK BUDAPEST
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
PAKSI FC
PÉCSI MFC
PUSKÁS AKADÉMIA FC
SWIETELSKY-SOPRONI VSE
SZOMBATHELYI SWIETELSKY-HALADÁS
ÚJPEST FC
VASAS FC
VIDEOTON FC
ZTE FC

A klubok listája folyamatosan bővül, erről részletes információk a Játékszabályzatban találhatóak.

Jegyvásárlási lehetőség az elővételi akció lezárása után

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba. Ezen szurkolók számára – rendelkezzenek szurkolói-, illetve klubkártyával vagy sem – a jegyértékesítés egységesen legkésőbb 2016. október 26-án 9 órakor indul.

Amennyiben azonban az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott jegyek ennél az időpontnál korábban elfogynak, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik, akár október 26-a előtt is.

Erről az MLSZ hivatalos honlapján és az összes kommunikációs csatornáján értesítjük szurkolóinkat (mlsz.hu, Twitter, Facebook). A jegyértékesítés ezen szakaszában minden szurkoló megvásárolhatja belépőjét, de felhívjuk a figyelmet, hogy szurkolói- vagy klubkártya nélkül továbbra is kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre, személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett.

A Szurkolói Klub tagjainak részére a legfeljebb 25%-os lojalitási kedvezmény az elővételi akció lezárását követően is él. A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Szurkolói-, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával).

A klubokkal történt egyeztetéseket követően két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

Külföldi állampolgárok – az andorrai állampolgárok kivételével, mert ők az andorrai szövetségen keresztül juthatnak belépőkhöz – utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére. Az átírás csak személyesen történhet.

Ami a Svédország elleni felkészülési mérkőzést illeti, tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy az összecsapásra a vb-selejtezőre vonatkozó belépőkhöz képest féláron, 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak jegyhez az érdeklődők. Erre a mérkőzésre a jegyárusítás november elején indul majd.

Budapesti TEX-jegyirodák:

TEX Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00

TEX Syma (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.00 (Ebédszünet: 13.00-13.30 között)

A Ticket Express partnerirodái

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS