Elmaradt a győri klubrekord

2012. október. 06., 20:55   |    

Elmaradt a győri klubrekord

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában az ETO döntetlent játszott Pakson.

MVM Paksi FC - Győri ETO 0-0
Vezette:
Kassai Viktor (Erős Gábor, Ring György)

Zsinórban hét győzelemmel a háta mögött látogatott Paksra a listavezető Győri ETO, a klubrekordot jelentő nyolcadik siker azonban nem született meg. A győriek védekezésével ezúttal sem volt probléma, az ETO sorozatban ötödik meccsét zárta kapott gól nélkül, a támadójáték azonban ezúttal akadozott, a kilencven perc során nem sikerült bevenni a hazaiak kapuját (az előző kilenc meccsükön a győriek eredményesek voltak, ez volt az első nullázásuk). Sárga lapok tekintetében jobban 'termeltek' a csapatok, az ETO öt, a Paks három ilyen figyelmeztetést kapott Kassai Viktortól.

Újpest FC - Lombard Pápa Thermál FC 1-1 (1-0)
Vezette:
Berke Balázs (Kelemen Attila, ifj. Kormányos Gábor)
Gólszerző: Kabát a 22., ill. Aarab (öngól) a 79. percben

Az Újpest az első félidőben magabiztosan irányította a játékot, labdabirtoklásban és a helyzetek számában is jobb volt a Pápánál. A hazaiak a 22. percben szereztek vezetést, ekkor Kabát Péter 24 méterről, szabadrúgásból csavart a bal alsó sarokba (1-0). A második félidőben az újpestiek megelégedtek az egygólos vezetéssel, az eredmény tartására törekedtek, ami visszaütött, a Pápa a 79. percben egy szerencsés góllal egyenlített: Maric távoli próbálkozása után a labda Aarab fején változtatott irányt, és a hálóban kötött ki (1-1). A hajrában már nem született gól, egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.

Egri FC - KTE-Phoenix Mecano 0-2 (0-1)
Vezette:
Bognár Tamás (Albert István, Szpisják Zsolt)
Gólszerző: Knakal (öngól) a 24., Burgos a 46. percben

A meccs első góljára 24 percet kellett várni, Pekár László bal oldali beadását követően az egriek védője, a menteni próbáló Petr Knakal fejelte saját kapujába (0-1). A második félidő gyors kecskeméti góllal kezdődött, Sós Márkó indításával Rafael Burgos tört kapura, majd 10 méterről a kapu közepébe emelt (0-2). A legnagyobb egri helyzetet a 90. percben jegyezhettük fel, Németh Norbert közelről a kapusba lőtte a labdát. A KTE győzött, a csapat múlt héten kinevezett vezetőedzője, Horváth Ferenc két meccs után száz százalékos együttesével.

Szombathelyi Haladás - Kaposvári Rákóczi 0-0
Vezette:
Szilasi Szabolcs (Takács Gábor, Szalai Dániel)

A Haladás és a Kaposvár összecsapásán gól nem született ugyan, de helyzetekből nem volt hiány, az első félidőben mindkét oldalon születhettek volna gólok. Előbb a kaposvári Oláh Lóránt rontott ziccert, majd a hazaiak részéről Kenesei Krisztián tévesztett centikkel célt. Halmosi Péter is közel járt a gólhoz, majd Oláh hozhatta volna helyre korábbi hibáját, de Rózsa Dániel védte lövését. A félidő hajrájában két Kenesei-lövés után Hajdúch kapus is megmutatta, hogy érti a dolgát. A második félidőben a hajrá hozott izgalmakat, Pedrót a 79. percben kiállította a játékvezető, a Haladás pedig emberelőnyben Radó András és Halmosi révén is gólt szerezhetett volna de, mindkét ziccer kimaradt, így maradt a 0-0.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS