Első idei pontját szerezte az Egri FC

2013. április. 09., 18:48   |    

Első idei pontját szerezte az Egri FC

Kedden két mérkőzést rendeztek az OTP Bank Liga 20. fordulójából. A Kaposvár győzött a Pécs otthonában, az Egri FC egy pontot szerzett a Paks ellen.

Egri FC - MVM Paks 2-2 (2-0)
Vezette: Erdős József (Horváth Róbert, L. Tóth Lajos)
Gólszerző: Horváth a 12., Koós a 35., ill. Pap a 69., Éger (11-esből) a 79. percben

Az egriek idén még nem szereztek pontot az OTP Bank Ligában, sőt, gólt sem tudtak rúgni, a Paks elleni váci találkozón mindkettő összejött nekik. A 12. percben Horváth Zoltán csapott le egy labdára, és 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt (1-0). A 35. percben növelte előnyét az Egri FC, Németh Norbert bal oldali beadását követően Koós Gábor fejelt a bal alsóba (2-0). A második félidő is hevesi helyzetekkel kezdődött, de a 69. percben szépített a Paks, Heffler Norbert beadása után Pap Roland 8 méterről fejelt a hálóba (2-1). A 2-2-es végeredmény büntetőből alakult ki, a Vayer Gábor lerántásáért megítélt tizenegyest Éger László váltotta gólra.

PMFC-Matias - Kaposvári Rákóczi 0-2 (0-0)
Vezette: Vad II István (ifj. Tóth Vencel, Bozó Zoltán)
Gólszerző: Waltner a 49., Pavlovics a 61. percben

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a meccs elején a pécsiek voltak veszélyesebbek, majd a Rákóczi került enyhe fölénybe. A 49. percben Balázs Benjámin bal oldali beadása üresen találta az érkező Waltner Róbertet, aki közelről a hálóba passzolt (0-1). A 61. percben Oláh Lóránt jobbról adott a kapu elé, a pécsi védők nem tudtak felszabadítani, Bojan Pavlovics pedig 7 méterről a hálóba továbbított (0-2). A hazaiak a második félidőben többször is szerezhettek volna gólt, de egyetlen helyzetet sem tudtak kihasználni, így a Kaposvár győztesen utazhatott haza a Mecsekaljáról.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS