Első meccs - a szövetségben mondták…

2007. július. 12., 13:31   |    

Első meccs - a szövetségben mondták…

Nem könnyen megválaszolható kérdés, hogy a szerdán lejátszott és vasárnap következő Szuperkupa-döntő a legutóbbi szezon zárásának, vagy az új idény nyitányának számít-e, de nem is ez a lényeg. Villámnyilatkozataink, amelyeket a kispesti meccset a Bozsik-stadionban megtekintő MLSZ-tisztségviselőktől gyűjtöttünk össze, egyértelműen pozitív véleményt tükröznek a látottakkal kapcsolatban.

Pompás hangulat, szervezett játék

Füzesi Zsolt
Füzesi Zsolt főtitkár: “Soha rosszabb meccset! A magam részéről inkább az új évad nyitányaként fogom fel ezt a találkozót, ennek megfelelően elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy milyen formában vannak a BL és az UEFA Kupa selejtezőire készülő csapataink. Nos, az látszott ugyan, hogy ez még nem a csúcsforma, de ezzel együtt a játékkal, a töretlen küzdőszellemmel senkinek nem lehetett semmi gondja. Szerintem lesz ez még sokkal jobb is, pedig egy percig sem unatkoztunk már szerdán este sem!”

Várhidi Péter
Várhidi Péter, szövetségi kapitány: “Elsősorban azokat a debreceni játékosokat figyeltem, akik már eddig is szerepeltek a keretemben, élükön Dzsudzsák Balázzsal, de mellette mások is szóba kerülhetnek a bajnokcsapatból a válogatásnál. És a Honvéd is sokat fejlődött, ezért aztán élvezetes, izgalmas meccset láthattunk. Igaz, az iram nem kápráztatott el, azt hiszem a nemzetközi kupákban ennél többre lesz szükség. A kupa sorsa megítélésem szerint változatlanul nyílt.”

Vágner László
Vágner László, az MLSZ játékvezető bizottságának elnöke: “A két csapat ott folytatta, ahol a májusi Magyar Kupa-döntőn abbahagyta, ennek megfelelően az a véleményem, hogy ez a találkozó is jó reklámja volt a labdarúgásnak. Már csak azért is, s ezt külön hangsúlyoznám, mert a házigazda Honvéd pompás hangulatot teremtett, mintegy körítésül a játékhoz. És ha már a főszereplőkkel kapcsolatban a múltat említettem, akkor ugyanezt kell tennem a játékvezetést értékelve is: örülök, hogy a nehéz helyzetekben is jó döntéseket hoztak, s változatlanul megnyugtató volt a bíráskodás színvonala.”


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS