Első meccsét játssza albérletben a Vidi - bajnoki jegyinformációk

2016. február. 17., 15:34   |    

Első meccsét játssza albérletben a Vidi - bajnoki jegyinformációk

Szombaton már teljes fordulót játszanak az OTP Bank Ligában, a Ferencváros a Puskás Akadémiát, a Videoton FC a felcsúti Pancho Arénában a Békéscsabát fogadja, az MTK Újpestre látogat.

DVTK-Budapest Honvéd, 15.00

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. A jegyárusítás az interneten kedden 20 órakor, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében szerdán 12, Diósgyőrben 14 órakor kezdődött. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. A DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionban található üzletében személyes vásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni. Továbbra is kedvezmény jár azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai.
Jegyárak: 1200-3500 forint

Vasas-Haladás, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen az Illovszky-stadion földszinti öltözőépületének főpénztárában is meg lehet vásárolni a belépőket a napi edzések időpontjaiban. Szintén a székházban lehetséges a szurkolói kártyák kiváltása is.

Szombaton a pénztárak - hazai és vendég egyaránt - 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, 13:30-kor nyitnak. A vendégszektorba a jegyár 1.000 forintba kerül. A semleges szurkolók az „A” szektorba válthatnak jegyet. Jegyárak: 1000-1200 forint (14 év alatt ingyenes).

Ferencváros-Puskás Akadémia, 15.30

A mérkőzésre személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában lehet belépőt váltani (keddtől péntekig 10.00-18.00 óra között, szombaton 9.00-tól), de természetesen most is van lehetőség online jegyet vásárolni a Ferencváros internetes jegyértékesítési oldalán. Jegyárak: 1400-4200 forint. A FradiBusz Puskás Akadémia elleni mérkőzésre induló járataira már kaphatóak a buszjegyek, ezeket február 18., csütörtök 12.00-ig lehet megvásárolni.

Videoton FC - Békéscsaba, 15.30

A Vidi első hazai mérkőzését játssza le ideiglenes otthonában, a felcsúti Pancho Arénában. A Pancho Arénába költözéssel egyidejűleg a Videoton FC is csatlakozott az MLSZ és a Ticket Express által üzemeltetett országos, központi jegyértékesítő rendszerhez, ennek köszönhetően még kényelmesebbé válik a jegyek megvásárlása. A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1000 forintos egységáron.

Az eddig megszokott módon, a VidiShopban is megvásárolhatók a jegyek szerdán és csütörtökön 12.00-19.30 óráig, pénteken 8.00-16.00 óráig. Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 Ticket Express-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek. A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján 13.30-kor nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra. A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.

DVSC-Paks, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatók az interneten, a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban hétfőtől péntekig 10-18 óra között, szombaton 10 órától, illetve a mérkőzés napján a pénztárakban 1000 és 3500 forint közötti árakon.

Újpest FC - MTK Budapest, 17.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express irodáiban. Az Újpest FC a későbbiekben ad tájékoztatást a jegyvásárlás további lehetőségeiről.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS