Első vereségét szenvedte el a Győr

2011. szeptember. 25., 16:48   |    

Első vereségét szenvedte el a Győr

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának zárónapján kikapott a Győr, így nem tudta kihasználni a Debrecen szombati döntetlenjét. A másik mérkőzésen a Kecskemét hazai pályán nyert a Ferencváros ellen.

Hazai pályán győzött a Kecskemét

 

Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)

Vezette: Solymosi Péter (Vámos Tibor, Medovarszki János)

Gólszerző: Lencse a 33. percben

 

A tabella 8. helyén álló hazai együttes csaknem telt ház előtt fogadta a 15. helyen szerénykedő Ferencvárost. A Kecskemét nagy iramban kezdte a találkozót, aminek már az első félidő közepén meg lett az eredménye: több kihagyott helyzet után Lencse László szerzett labdát a vendégek tizenhatosánál, majd egy csel után 12 méterről talált be a kapuba (1-0). Még az első játékrészben növelhette volna előnyét a hazai gárda, egy újabb Lencse-lövés után Jova Levente bravúrja kellett, hogy ne kétgólos hátránnyal vágjon neki az FTC a második félidőnek. A szünet után továbbra is a hazaiak akarata érvényesült jobban, a zöld-fehérek csupán apróbb lehetőségekig jutottak. A hajrában ismét Lencse szerezhetett volna gólt a hazaiaknak, de lövését követően a labda a kapufáról pattant ki, így a kecskemétiek 1-0-ra győztek. 

 

Elszenvedte első vereségét a Győr

 

DVTK – Győri ETO 2-0 (1-0)

Vezette: Vad II István (Szpisják Zsolt, Viszokai László)

Gólszerző: Luque (11-esből) a 16., Seydi az 59. percben

Kiállítva:Djordjevic a 30. percben

 

A forduló záró összecsapásán a még veretlen Győr idegenben lépett pályára Diósgyőrben. Álmosan kezdtek a csapatok, a mérkőzés elején a hazaiak birtokolták többet a labdát, de helyzetig nem jutottak. Egészen a 15. percig, amikor Rati Aleksidze nyúlt bele kézzel saját tizenhatosán belül Igor Gal lövésébe, a megítélt büntetőt pedig José Luque magabiztosan értékesítette (1-0). A győriek gondját tovább növelte, hogy a 30. percben Vladimir Djordjevic piros lapot kapott könyöklésért, így emberhátrányban folytatták a játékot. A fordulás után tovább növelte előnyét a Diósgyőr, L’Imam Seydi emelésével az 59. percben már kétgólos volt a hazai fór (2-0). A hátralévő időben sem tudott veszélyeztetni az ETO, sőt, a piros-fehérek szerezhettek volna újabb találatokat, elsősorban Tisza Tibor és George Menougong révén, de az eredmény nem változott, így a DVTK magabiztosan győzte le a tabella második helyezettjét.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS