Emberhátrányban szerzett pontot a Mezőkövesd

2013. szeptember. 27., 21:14   |    

Emberhátrányban szerzett pontot a Mezőkövesd

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a paksiak erejéből csak az egyenlítésre futotta a korai kiállítás után 10 emberrel küzdő kövesdiek ellen.

MVM Paks - Mezőkövesd-Zsóry 1-1 (1-1) Vezette: Kassai Viktor Gólszerző: Simon (11-esből) a 39., ill. Harsányi a 32. percben Kiállítva: Szántai a 14. percben

Az első tíz percben a szerdai, kazincbarcikai kupameccsen négy gólt szerző Olasz Dénes előtt adódott két lehetőség, majd a 14. percben a mezőkövesdi kapus, Szántai Levente lépett elő főszereplővé, a Délczeg Gergellyel szemben elkövetett szabálytalanságáért piros lapot kapott. Emberelőnyben átvette az irányítást a Paks, de a 32. percben a vendégek szereztek vezetést, Harsányi Zoltán az alapvonal közeléből, éles szögből lőtt a léc alá (0-1). Hét perc múlva Harsányi saját 16-osán belül szabálytalankodott Simon Attilával szemben, a sértett értékesített a megítélt büntetőt (1-1). A második félidőben a paksiak egyre támadóbb szellemben futballoztak, ám hiába alakítottak ki veszélyes helyzeteket, egyiket sem tudták gólra váltani. A kövesdiek sem mondtak le a gólszerzésről, egy-két alkalommal ők is betalálhattak volna, de végül maradt az 1-1, a vendégek első döntetlenjüket érték el a szezonban, a Paks pedig megőrizte hazai veretlenségét.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS