Európa LigaDzsudzsák főszereplésével jutott tovább a PSV

2011. február. 24., 18:00   |    

Európa LigaDzsudzsák főszereplésével jutott tovább a PSV

Az Európa Liga csütörtöki mérkőzésein három magyar válogatott játékos is pályára lépett, de közülük csak Dzsudzsák Balázs örülhetett továbbjutásnak. A PSV Eindhoven légiósa góllal és gólpasszal járult a sikerhez.

Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a Lille elleni hazai mérkőzésen. A párharc első felvonásán 2-2 volt a végeredmény, a visszavágó első félidejében a vendégek szereztek vezetést. A szünetig nem változott az állás, majd a fordulás után a végig aktívabb PSV megszerezte a vezetést. A gólszerző Dzsudzsák Balázs volt, aki szemfüles találatot ért el: miközben a franciák kapusa a sorfalat rendezgette egy szabadrúgás előtt, ő a jobb sarokba lőtt. A Lille kevéssel az egyenlítés után emberhátrányba került, a hazaiak pedig kihasználták a fórt: a 67. percben Lens szerzett vezetést, a 73. percben pedig Dzsudzsák szögletéből Marcelo fejelt a hálóba. A PSV 5-3-as összesítéssel jutott tovább, a nyolcaddöntőben a Rangers lesz az ellenfele.

Juhász Roland végigjátszotta az Anderlecht mérkőzését, de sikerélményben ezúttal sem volt része: az Ajax az idegenbeli 3-0-ás győzelem után hazai pályán 2-0-ra győzte le a belgákat, és simán jutott tovább. Hajnal Tamás a Stuttgart kezdőcsapatában kapott helyet, a németek hazai pályán 2-0-ra kikaptak a Benficától, ezzel 4-1-es összesítéssel búcsúztak a további küzdelmektől. Hajnal 78 percet játszott a házigazdáknál.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS