Fantasy edzőképző: Jóárasított játékosok

2013. november. 08., 09:09   |    

Fantasy edzőképző: Jóárasított játékosok

A héten sok változás történt, a teljes, 15 fős keret nem feltöltéséért 15 pont büntetés jár, így előfordulhat, hogy valakinek nincs elegendő pénze minőségi játékosokat vásárolni. Az alábbiakban összeszedtünk pár játékost, aki 2 millió forint alatt elvihető, s szerintünk akár még sok pontot is hozhat a hétvégén.

A rendszer egyik érdekessége, hogy az NB1-ben idén pályára lépett játékosok közel 75%-a nem kerül többe 2 millió forintnál, ami bőséges választékot jelent, ugyanakkor egyben ők azok a játékosok, akik rendszeresen rosszabbul, vagy nagyon rendszertelenül játszanak, esetleg sérülésből térnek vissza.

Tipp: Ha kevés a pénzed, az átigazolási központ oldalán a fejléc jobb sarkában lévő szűrők ikonra kattintva megnyílnak az elérhető játékosok listáját szűkítő segédeszközök, s itt bizony árra is tudsz szűrni (ez a jobb oldali csúszka)

A szűrés után láthatod, hogy a lista elején sérült, vagy nem igazán játszó játékosok vannak, Aníbal Godoy (Honvéd) az első, aki mostanában sokat játszott, de továbbra is nagy kockázatot jelent.

Vannak azonban olyan játékosok, akik a krónikus pénzhiányban is nagyot lendíthetnek csapatod szekerén, ezekből válogattunk össze 5-öt:

Ott van egyből Davide Mateos a Real Madrid volt, a Ferencváros jelenlegi játékosa, aki sérülése miatt sokat vesztett értékéből, de a múlt héten már játszott, csapata pedig kiütötte a DVTK-t. Tőle a fordulóban eléggé sokat várhatunk, amennyiben pályára lép.

A korábban nagyon népszerű, a szezont három mérkőzésen hat góllal kezdő Simon Attila elmúlt hetekben tapasztalt (alul)teljesítménye miatt beesett az olcsó kategóriába, ugyanakkor az elmúlt fordulókban rengeteg Fantasy tulajdonos bosszankodhatott miatta, mert rendre nagyon alacsony teljesítményt nyújtott. A Paks a hétvégén Pápára látogat, ott azért várható egy-két gól tőle.

A Kaposvárban a hétvégén bemutatkozott Földes Milán, nem is rosszul, 15 pontot hozott, a hétvégén pedig már választható is. Párharcait 71%-ban megnyerte, 155-ös InStat Indexe pedig átlag feletti. Nem tudjuk megmondani, pályára lép-e a hétvégén, de kispadra megér ennyi pénzt.

Kleinheisler Lászlót nagyon felkapta a média, teljesítménye azonban nagyot esett az elmúlt fordulókban, igaz, legutoljára már csak 9 percet kapott.  Ára ennek megfelelően nagyon alacsony, pályára nem lépésének kockázata viszont elég magas. Szerencsevadászoknak, komoly befektetőknek azonban ajánlanánk őt is.

Saját kispadomon szerepel a Paks védője, Horváth Gábor is, aki szolidan hoz 10-15 pontot hetente, cserében stabilan játszik, ha valaki éppen rosszul teljesítene, van kire lecserélni.

Találtál valakit, akit örömmel ajánlanál a többieknek? Vagy épp nem értesz egyet ezzel a listával? A Facebook oldalunkon megoszthatod véleményedet!


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS