Fehérváron folytatta remek sorozatát az ETO

2012. szeptember. 23., 20:57   |    

Fehérváron folytatta remek sorozatát az ETO

Az OTP Bank Liga 8. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton gólképtelen volt, az ETO Koltai Tamás góljával győzött.

Videoton - Győri ETO 0-1 (0-0)
Vezette:
Fábián Mihály (Ring György, Kispál Róbert)
Gólszerző: Koltai a 67. percben

Az első félidőben a Videoton állt közelebb a gólszerzéshez, de támadásban sok hibát vétettek a hazaiak, így a helyzetek kimaradtak. A második félidőt is a hazaiak kezdték jobban, de gólt a győriek szereztek, a 67. percben Pátkai Máté ugratta ki remek indítással a jobbösszekötő helyén beinduló Koltai Tamást, aki 12 méterről, a kifutó kapus mellett a jobb alsó sarokba helyezett (0-1). A gól után megélénkült a meccs, a Videoton több kockázatot vállalt, de ezzel az ETO előtt adódtak nagy lehetőségek, ám a győriek nem tudták magabiztossá tenni vezetésüket. Sikerük végül így sem maradt el, mert a Videoton nem tudott egyenlíteni, a nagy akarás csak egy kiállítást hozott, a csereként beállt Torghelle Sándor harcolt ki magának pirosat. Az ETO zsinórban hatodszorra nyert, és átvette a vezetést a tabellán.

FGSZ Siófok - Ferencváros 0-0
Vezette:
Takács János (Farkas Balázs, L. Tóth Lajos)

A sereghajtó siófokaiak a mezőnyből egyedüliként nyeretlenként várták a fordulót, és helyzetüket nehezítette, hogy több sérültjük nem léphetett pályára a találkozón. Az első félidőben mégis a házigazdák játszottak valamivel veszélyesebben, igaz, nagyobb helyzetek a Ferencváros kapuja előtt sem adódtak. A második félidőre valamelyest javult a színvonal, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni, 0-0 lett a végeredmény. A Siófok továbbra is az első győzelmére vár, a Ferencváros pedig idegenbeli nyeretlenségét 'őrizte meg'.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS