Fejlesztések: Október 22.

2013. október. 22., 17:30   |    

Fejlesztések: Október 22.

A mai nappal több fejlesztés is bekerült a játékba.

Játékosképek

Feltöltöttük 10 csapat játékosainak képeit. Összességében elmondható, hogy a következő mérkőzések listájánál ahol klublogót láttok, ott a csapat játékosainak képei is fel lettek töltve, amennyiben az adott játékosról a klubhonlapon képet találtunk. Ha valaki hiányzik szerintetek, akkor kérjük, a hibabejelentőn jelezzétek.

Az érintett klubok:

PMFC-Matias, KTE Phoenix Mecano, FTC, DVTK, Szombathelyi Haladás, Videoton FC, Győri ETO FC, MVM Paks, Lombard Pápa FC, MTK Budapest.

A klublogók és a játékosképek feltöltéséhez minden esetben a jogtulajdonos és az adott klub írásos beleegyezésére van szükségünk, enélkül nem használhatjuk azt. Ameddig ezek nem érkeznek meg, sajnos nem áll módunkban felvenni őket, hiába tudnánk.

Játékosstátuszok

A logóknál és játékosképeknél látványosabb fejlesztés a játékosstátuszok bevezetése. Ezek szintén manuális munkával történnek, s csak akkor vannak megbízható információink, ha a játékos klubja azt rendelkezésünkre bocsátja. Ez egy nagyon hosszadalmas, s jelenleg nehezen megoldható folyamat, de dolgozunk azon, hogy az adatbázis a lehető legfrissebb legyen ebből a szempontból is. Ha esetleg hibát találtok,

Sajnos nagyon sokan nem vettétek észre, hogy Muhamed Besics, az FTC védője eltiltott volt a hétvégén. Ez az új funkció pont ezt próbálja kiküszöbölni: apró ikonokkal jelezzük, ha a játékos a hétvégén valamiért nem elérhető.

A jelenleg rendelkezésre álló státuszok:

Súlyosan sérült: Azok a játékosok, akik éppen sérülésből lábadoznak, s a következő hetekben nem bevethetőek. Ezen játékosok ára a kihagyás során folyamatosan csökken, meggondolandó a kispadra megvenni őket, hogy amikorra felgyógyulnak, már rendelkezésre álljanak!

Könnyen sérült: olyan játékosok, akik apróbb sérülés miatt cserét kértek, edzést hagytak ki, nem biztos, hogy a hétvégén játszanak. Ugyanakkor pontos információ hiányában nem tudjuk biztosan mondani, hogy nem lépnek pályára, a fantasy menedzsereken múlik, hogy megkockáztatják-e a nevezésüket.

Eltiltott: A játékos összegyűjtötte a szükséges sárga lapokat, esetleg a korábbiakban kiállították. Ilyenkor ki kell hagynia egy vagy több mérkőzést, melyet egy kis ikonnal jelzünk. Ha lejár az eltiltása, az ikon eltűnik.

Ezen a hétvégén, ha az aktuális forduló menüpontban nézed, Harányi Zoltán eltiltottként szerepel. Ha azonban már ugyanezen időben a következő forduló csapatát tervezed, ott nem fog látszódni.

(A fejlesztés bevezetése folyamatban van, a háttérben már működik, folyamatosan élesítjük!)

Látogassátok meg az MLSZ Fantasy Futball Liga hivatalos facebook oldalát is, hisz a legtöbb frissítésről ott értesülhettek legelőször!


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC
Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS