Felcsútra látogat a Honvéd

2020. november. 03., 17:38   |    

Felcsútra látogat a Honvéd

Az OTP Bank Ligában az 1. fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia-Budapest Honvéd mérkőzést játsszák le a csapatok szerdán. A keddi kormánydöntés értelmében a stadionokban minden harmadik széket foglalhatják el a szurkolók.

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken!

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken!

Az október 23-i kormányrendeletnek megfelelően kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is.

Tovább

A Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd hasonlóan teljesített az eddigi nyolc mérkőzésén au OTP Bank Ligában, mindkét csapat kilenc ponttal áll jelenleg a tabella  9-10. helyén. A különbség az, hogy míg a felcsútiak remek kezdés után az utóbbi hetekben értek hullámvölgybe, addig a kispestieknek a rajt sikerült kimondottan rosszul, és az utóbbi hetekben javulnak az eredményeik. A Puskás Akadémia a legutóbbi négy bajnokijából egyetlen pontot sem szerzett, hétvégén a ZTE vitte el a három pontot Felcsútról, ilyen hosszú vereségsorozatot utoljára 2014-ben produkált a csapat. A Budapest Honvéd viszont négy meccse veretlen, igaz, az előző három fordulóban nem sikerült nyernie, sorozatban érte el a döntetleneket. Ami a bevethető kerettagokat illeti, ezúttal a Puskás Akadémia áll jobban, a Honvédnál több kulcsemberre sem számíthatott a szakmai stáb az előző hétvégén (szinte a teljes támadósor kidőlt, Ugrai Roland, Gazdag Dániel, Eppel Márton, Balogh Norbert és Boubacar Traoré sem volt bevethető), és várhatóan hasonlóan nehéz helyzetben lesz szerdán is a kispesti együttes.

Puskás Akadémia-Budapest Honvéd, 15.30

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS