Ferencváros-Újpest: szurkolói információk

2013. szeptember. 17., 21:17   |    

Ferencváros-Újpest: szurkolói információk

Vasárnap 16:30 órakor kezdődik az OTP Bank Liga 8. fordulójának rangadója, a Ferencváros-Újpest mérkőzés a Puskás Ferenc Stadionban. A házigazdák tájékoztatása szerint 10 ezernél biztosan több nézője lesz a derbinek.

A hazai szurkolók minden hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 13 és 18 óra között vásárolhatnak belépőt a jegyelővételi és regisztrációs központban (Üllői út 102.).

A Ferencváros hétfői közleményében arról tájékoztatott, hogy a zavartalan bejutás érdekében a megszokottnál két és fél órával hamarabb, 14 órakor megnyitják a Puskás Ferenc Stadion szektorait. Az elmúlt hazai bajnokikon is üzemelő sörsátort 12 órától látogathatják a drukkerek. A mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a megszokottnál hosszabb ideig tart a beléptetés. A rendezők több lépcsős jegy- és bérletszűrést tartanak, így a szektorokba bevezető kapuknál is ellenőrzik a belépők és bérletek érvényességét, valamint helyjogosultságukat. Szektornyitás után a szurkolók a Puskás Ferenc Stadion belső területein belül szabadon közlekedhetnek.

A vendégszurkolók csütörtökig tudják megvásárolni a jegyeket, minden nap 17:00 és 20:00 óra között a Megyeri úti pénztárakban. A hétfői pénztárzárás után még mintegy ötszáz jegy állt a szurkolók rendelkezésére.

Az újpesti drukkerek ezúttal busszal utazhatnak a mérkőzés helyszínére. A buszok a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejáratánál kerül sor, vasárnap 13:30 órától.

A Szusza Ferenc Stadion-Puskás Ferenc Stadion utat körülbelül fél óra alatt teszik majd meg az Ikarus 280-as csuklós buszok, a szurkolók a Puskás Ferenc Stadionhoz érve a Katica-kapun léphetnek be a stadion területére. A különbuszokra kizárólag érvényes mérkőzésjegy birtokában, az első ajtón lehet majd felszállni, a felszállást az újpesti rendezők, valamint a rendőrség közösen segítik. A járművek több fordulót mennek a két stadion között.

A ferencvárosi rendezők tájékoztatása alapján kizárólag a szervezett utazásban részt vevő újpesti szurkolókat engedik be a Puskás Ferenc Stadion területére. Azon szurkolók, akik külön érkeznek a Puskás Ferenc Stadion bejáratához, érvényes jegy birtokában sem léphetnek majd a mérkőzés helyszínére. Az újpestiek az I-es bal és a II-es jobb szektor kapuján keresztül tudják elfoglalni a vendégszektort. A jegykezelés, valamint a ruházatátvizsgálás az említett szektorokhoz vezető lépcsők előtt zajlik le.

Transzparenseket a vendégszektorban kizárólag a oldalsó- és hátsókerítésre, valamint a korlátra helyezhetik ki, a kordonra nem. A korláton túli rész nézőktől elzárt területnek számít, a korlát átlépése bűncselekménynek minősül.

A Puskás Ferenc Stadionban térfigyelő-rendszer működik, valamint a rendőrség külön kamerákkal is felügyeli a nézőteret. A mérkőzés után az újpesti szurkolók ismét csuklós buszokkal utaznak majd vissza a Szusza Ferenc Stadionhoz. A szektorok elhagyásának sorrendjéről a rendőrség a helyszínen dönt, és a hangosbemondó segítségével informálja a szurkolókat.

További információk: http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/fontos-informaciok/20130917/c/4837

http://ujpestfc.hu/hirek/hir/jegyinformaciok_a_joevo_heti_derbire

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS