Ferencváros-Videoton: jegyinformációk

2013. július. 30., 17:05   |    

Ferencváros-Videoton: jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában, augusztus 4-én rangadót rendeznek a Puskás Ferenc Stadionban, a Ferencváros a Videoton FC-t fogadja.

A mérkőzés két bajnokaspiráns találkozója lesz, az első fordulóban egyaránt győzelmet arató két együttes összecsapása nemcsak biztonsági szempontból számít kiemelt fontosságúnak, hanem a szurkolók részéről is jelentős érdeklődésre tart igényt. Az MLSZ a mérkőzésre kilátogató szurkolók számára szeretne segítséget nyújtani azzal, hogy megosztja a rendező klubtól kapott információkat a jegyvásárlási lehetőségekről.

A vasárnap 16:30-kor kezdődő mérkőzésre a hazai szurkolók már elővételben válthatnak belépőt, méghozzá augusztus 3-ig minden nap (hétköznapokon 10:00-18:00 között, szombat 10:00-15:00 között) az Üllői út 102-es szám alatt található jegyelővételi és regisztrációs központban, melynek épületében a Fradi Shop is üzemel.

A hazai szurkolók a helyszínen is vásárolhatnak belépőt, augusztus 4-én, a mérkőzés napján a Puskás Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-tól lesz pénztárnyitás. Mindkét helyszínen a második félidő kezdetéig, 17:30-ig lehet majd jegyet váltani. Augusztus 4-én a regisztrációs konténer is 10:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket. A hazai szurkolók részére jegyvásárlásra a szokott módon, a ferencvárosi klub által kibocsátott szurkolói kártyákkal van lehetőség. Az FTC arra kéri a szurkolói kártyával még nem rendelkező drukkereket, hogy lehetőség szerint a mérkőzés napja előtt keressék fel a Fradi Shopban a regisztrációs ügyintézést, illetve, ha a meccs napján vásárolják meg belépőjüket és váltják ki szurkolói kártyájukat, akkor ezt időben tegyék.

A Videoton FC szurkolói a Ferencváros online vendégjegy értékesítő rendszerében igényelhetnek belépőket, a jegyek kifizetésére banki utalással van lehetőség. A fehérvári drukkerek ugyanakkor személyesen, készpénzes fizetéssel is megvásárolhatják vasárnapi belépőjüket Székesfehérváron, a Sóstói Stadion külső 1. számú pénztárában (a sorompó mellett, a VIP akkreditációs faháznál) szerdán, csütörtökön és pénteken 10-18 óra között. A mérkőzés napján nem lesz mód a vendégjegyekkel kapcsolatos ügyintézésre (jegyvásárlás, jegyátvétel, helyszíni kifizetés, stb.).

A mérkőzés jegyárai:

„Albert” kategória: 3.300 Ft
„B-közép” kategória: 1.400 Ft
Nyugdíjas/Diák: 1.400 Ft
Családi kategória: 1.400 Ft
„VIP Bronz” kategória: 4.500 Ft

A vendégszektorban szóló belépők ára: 1400 Ft

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS