Férfi futsal NB I: a hetedik fordulóhoz értek a rájátszás küzdelmei

2024. április. 08., 14:43   |    

Férfi futsal NB I: a hetedik fordulóhoz értek a rájátszás küzdelmei

A listavezető Haladás a Nyíregyházát, míg a második helyen álló Kecskemét a Berettyóújfalut fogadja, a kisebb hullámvölgyet maga mögött tudó Veszprém pedig a Debrecennek szeretne visszavágni hétfőn a férfi futsal NB I rájátszásának 7. fordulójában.

A szombathelyi gárda eddig három győzelem mellett két döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el a rájátszásban. A Magyar Kupában viszont magabiztosan – összesítésben 7-2-re - múlta felül a DEAC-ot, míg a Nyíregyháza már az MK előző fordulójában búcsúzott, így Lovas Norbert együttese pihentebben várja a címvédő elleni összecsapást.

A rájátszásban eddig veretlen Kecskemét legutóbb 3-1-re nyert a tavalyi kiírás ezüstérmese, az MVFC ellen, emellett egy vereséget és egy döntetlent is játszott már a Berettyóújfaluval a szezonban. Ahhoz viszont újabb bravúrra lesz szüksége a Messzi István Sportcsarnokban, hogy utolérje a tabellán mindössze egy ponttal előtte álló Haladást.

A Veszprém múlt héten ötmeccses vereségi szériát szakított meg a Nyíregyháza elleni győzelmével, és a DEAC ellen javítaná tovább mérlegét, amely legutóbbi sikerét éppen Fehér Zsolt együttesével szemben aratta.

Az alsóházban éllovas Nyírbátor, amely eddig hat mérkőzésből hat győzelmet tudhat magáénak, a sereghajtó Maglódhoz, a Magyar Futsal Akadémia pedig Pécsre látogat - amelyet a legutóbbi két találkozón az utolsó percben szerzett góllal vert meg. A győzelem mindkét csapatnak hatalmas lépést jelentene az elsőosztályban maradáshoz. A forduló zárásaként az Aramis SE a Szilágyi úton csap össze az Újpesttel.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS