Férfi futsal NB I – A címvédő és a Kecskemét is döntetlent játszott

2024. március. 27., 13:30   |    

Férfi futsal NB I – A címvédő és a Kecskemét is döntetlent játszott

A listavezető Haladás és a második helyen álló Kecskemét is 2-2-es döntetlent játszott a rájátszás hatodik fordulójában, így továbbra is kiélezett a mezőny a férfi futsal élvonalában a bajnoki címért vívott küzdelemben.

A szombathelyiek ugyan kisebb sérülése miatt ezúttal sem számíthattak Dróth Zoltán csapatkapitányra, viszont a másik oldalon Szabó Péter 400. alkalommal lépett pályára a Berettyóújfalu színeiben. A mérkőzés elején, a hazaiak kétgólos előnyt dolgoztak ki, majd a 19. percben szépített a vendégegyüttes. A fordulás után mindkét csapatnak adódtak komoly helyzetei, Felipe Conde alakulata pedig a 30. percben egyenlített. A folytatásban sem unatkoztak a szurkolók, de több gól már nem esett, így végül a vendégcsapat egy pontot mentett az MVFC otthonában.

A rájátszásban még veretlen Kecskemét a DEAC-hoz látogatott, és az utóbbi időben remek formában lévő Kajtár Mátyás révén szerezte meg a vezetést, aki csaknem a félpályáról tekerte a vendéglátók kapujába a labdát. A játékrész derekán azonban a debreceniek is betaláltak és a szünetre 1-1-es állással vonultak vissza a csapatok. A második félidőben egy újabb Kajtár megmozdulást követően a hazaiak játékosáról vágódott a DEAC hálójába a játékszer. Ezt követően ismét egyenlített Tihanyi Csaba együttese, így 2-2-es végeredménnyel és pontosztozkodással ért véget a találkozó.

A Veszprém megszakította öt mérkőzés óta tartó vereségi sorozatát és a kiélezett 1-1-es első félidőt követően végül 4-1-re nyert Nyíregyházán, míg az alsóházban a Nyírbátor – többek között Szabó Steven mesterhármasának köszönhetően - 6-4-re múlta felül a Pécset.

Az Aramis együttese 3-3-as döntetlent ért el a sereghajtó Maglóddal szemben, valamint a forduló zárómérkőzésén a Magyar Futsal Akadémia egygólos hátrányból fordítva 3-2-re legyőzte hazai pályán az Újpest csapatát, ezzel pedig feljött az alsóház harmadik helyére.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS