Férfi futsal NB I – A listavezető a Nyíregyházát, a címvédő a Veszprémet fogadja

2024. március. 07., 12:46   |    

Férfi futsal NB I – A listavezető a Nyíregyházát, a címvédő a Veszprémet fogadja

A listavezető Kecskemét – amely hétfőn legyőzte a Haladást, ezzel pedig a tabella élére ugrott – a Nyíregyházát, míg a címvédő szombathelyiek pedig a három mérkőzés óta nyeretlen Veszprémet fogadják a férfi futsal NB I rájátszásának negyedik fordulójában.

A Kecskemét három győzelemmel indította a rájátszást és öt mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, az alapszakaszban pedig mindkétszer felülmúlta Lovas Norbert együttesét, ennek ellenére Marko Gavrilovic sportigazgató szoros meccsre számít a Nyíregyháza ellen.

„Az lehet a döntő, hogy kinek maradt több energiája erre a találkozóra, illetve a regenerációt hogyan sikerült megoldani az elmúlt napokban. Bízom benne, hogy képesek leszünk megszerezni a számunkra nagyon fontos győzelmet, amelyhez fantasztikus szurkolóink segítségét is kérjük” – nyilatkozta a klub honlapjának a szerb szakember.

A Haladással legutóbb 4-4-es döntetlent játszó Nyíregyháza is kiélezett összecsapásra számít a tabellavezető otthonában, edzőjük pedig abban bízik, hogy a sérültek is felépülnek a csütörtöki találkozóra.

„Nehéz meccs lesz, de nem adjuk ingyen a bőrünket, mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a hazaiak feladatát” - idézte a nyíregyházi csapat oldala Lovas Norbertet.

A Haladás pénteken, hazai pályán fogadja a rájátszásban eddig nyeretlen Veszprémet, amely visszacsúszott a felsőház utolsó, hatodik helyére, míg a Berettyóújfalu megyei rangadóra készül a Debrecen ellen a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Az alsóházban az eddig három-három sikerrel rendelkező Nyírbátor és az Aramis SE párharcára kerül sor, az Újpest pedig két vereség és egy döntetlen után javíthat Pécsen, amely szintén hat pontot jegyez a rájátszásban. A forduló zárásaként pedig a sereghajtó Maglód hétfőn a Magyar Futsal Akadémiát fogadja.

Férfi Futsal NB I. Felső-ház 4. forduló

2024. 03. 07. 18:30
Messzi István Sportcsarnok
2024. 03. 08. 18:30
Haladás Sportcsarnok
2024. 03. 08. 18:30
Pálfi István Rendezvénycsarnok

Férfi Futsal NB I. Alsó-ház 4. forduló

Sorsolás
2024. 03. 08. 19:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
2024. 03. 08. 20:00
Lauber Dezső Sportcsarnok
2024. 03. 11. 20:00
Monor Városi Sportcsarnok

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS