Férfi Futsal NB I: A címvédő nyerte a felsőházi rangadót

2024. február. 27., 11:16   |    

Férfi Futsal NB I: A címvédő nyerte a felsőházi rangadót

Gólgazdag mérkőzésekkel rajtolt a rájátszás a férfi futsal NB I-ben. A Haladás továbbra is veretlen hazai pályán, a Kecskemét visszavágott a Debrecennek, valamint az alsóházi sereghajtó pontot mentett az Újpest otthonában.

A szombathelyi gárda Dróth Zoltán találatával szerzett vezetést az MVFC Berettyóújfalu ellen, majd Luiggi Longo duplázta meg az előnyt, a szünet előtt azonban szépítettek a vendégek. A fordulás után is a Haladás használta ki jobban helyzeteit, a végső dudaszóig még kétszer bevették az alapszakasz második helyén végző Berettyó kapuját.

A Kecskemét már a 2. percben betalált a DEAC-nak, majd a szünet előtti percekben fellendült a játék, és 3-1-es kecskeméti vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe. A folytatásban még két góllal ellépett a hazai együttes, és a hajrában ugyan elkezdett felzárkózni a DEAC, de már nem volt elég ideje egyenlíteni, így a Kecskemét végül 5-4-re visszavágott a kupabúcsúért.

A Veszprém kezdte jobban a Nyíregyháza elleni hazai találkozót, az 5. percben Kiss Milán büntetőt értékesített. A szünetig azonban kétszer is hibázott a vendéglátó, ebből egyenlítettek, majd fordítottak a vendégek. A második felvonásban nem esett több gól, így 2-1-es nyíregyházi siker született.

Az alsóházban a Nyírbátornak sikerült fordítania, így szoros mérkőzésen 4-3-ra nyert Pécsen, az Aramis SE pedig a Maglód otthonából hozta el a három pontot.
A sereghajtó Magyar Futsal Akadémia nyolcgólos mérkőzésen pontot mentett Újpesten. A gólgazdag összecsapás utolsó percében egyenlítettek a lila-fehérek, majd az MFA három másodperccel a vége előtt eldönthette volna a találkozót, de büntetőt hibázott (4-4).

Felső ház:

Haladás VSE_MVFC Berettyóújfalu 4-1
SG Kecskemét Futsal-DEAC 5-4
Veszprém Futsal-Á Stúdió Nyíregyháza 1-2

Alsó ház:

PTE-PEAC-Nyírbátori SC 3-4
Mag-Log MAglódi TC-Aramis 2-3
Újpest FC-220Volt-Magyar Futsal Akadémia 4-4

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS