Férfi futsal NB I - Több csapat is javítana a harmadik fordulóban

2024. március. 04., 14:20   |    

Férfi futsal NB I - Több csapat is javítana a harmadik fordulóban
Fotó: Fotó: futsalveszprem.hu

A felsőházban a Veszprém és a Berettyóújfalu nyeretlenül várja az egymás elleni összecsapást, az alsóházban pedig a PEAC javítana a mérlegén, ugyanis mindhárom csapat két vereséggel kezdte a férfi futsal NB I rájátszását. A harmadik fordulóban minden mérkőzésre hétfőn kerül sor.

A bakonyiak dolgát tovább nehezítheti, hogy az előző összecsapáson kapusuk, Spandler Mátyás megsérült. A címvédő a jelenleg második helyen álló Kecskeméthez látogat, ami a szombathelyi vezetőedző, Felipe Conde szerint ismét nehéz párharcnak ígérkezik.

A Haladással legutóbb 4-4-es döntetlent játszó Nyíregyháza a DEAC-ot fogadja. Lovas Norbert vezetőedző szerint ugyanolyan koncentráltan és alázatosan kell játszania a vendéglátóknak, mint a szombathelyiek ellen, mivel a pillanatnyi forma fogja eldönteni a találkozót.

Az alsóházi rájátszást lendületesen kezdő Magyar Futsal Akadémia az Aramis együttesével szemben bizonyíthat hazai pályán, utóbbinak az alapszakaszban mindkétszer sikerült legyőznie az újbudai csapatot. A pécsiek pedig a Maglód ellen szakíthatják meg rossz sorozatukat.

"Végtelenül dühítő és egyben szomorú, igazságtalan két egymás utáni meccset 40 másodperccel a lefújás előtt elveszíteni egy góllal" – idézte a PTE-PEAC közösségi oldala Hári József szakosztályvezetőt, aki azt is hozzátette, hogy a csapatnak jobban kell teljesítenie közösségként, ha el akarják érni a kitűzött célt.

A Nyírbátor idegenben vághat vissza az Újpestnek az egy hónappal ezelőtt elszenvedett vereségért. 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS