Folytatta jó sorozatát a Győr és a DVSC

2012. szeptember. 16., 20:26   |    

Folytatta jó sorozatát a Győr és a DVSC

Az OTP Bank Liga 7. fordulójának vasárnapi játéknapján az ETO zsinórban ötödször nyert, a DVSC hibátlan maradt hazai pályán.

Győri ETO - PMFC-Matias 1-0 (1-0)
Vezette:
Németh Ádám (Viszokai László, Kis Zoltán)
Gólszerző: Koltai a 34. percben

A Győri ETO sorozatban négy győztes mérkőzéssel a háta mögött készült a Pécs vendégjátékára. A hazaiak az 5. percben megszerezhették volna a vezetést, de Marek Strestík közelről kapufát fejelt. A másik oldalon Miroslav Grumic is elpuskázott egy lehetőséget, majd a 34. percben büntetőhöz jutott az ETO, Koltai Tamás pedig magabiztosan értékesítette a tizenegyest (1-0). A második félidőben bátrabban kezdett el támadni a Pécs, de támadásaiban nem volt meg a kellő átütőerő, így a győriek megőrizték előnyüket, és újabb győzelemmel toldották meg jó sorozatukat.

DVSC-Teva - Budapest Honvéd 4-1 (2-1)
Vezette:
Bognár Tamás (Kelemen Attila, Takács Gábor)
Gólszerző: Sidibe az 5., Coulibaly a 8., Szűcs az 53., Sidibe a 64., ill. Vernes a 21. percben

A hazaiak állva hagyták a Honvédot, az első tíz percben kétgólos előnyre tettek szert. Az 5. percben Kulcsár Tamás emelése után a vendégek kapusa elsőre hárított, de a kipattanót Kulcsár a kapu elé passzolta, az érkező Ibrahima Sidibe pedig 5 méterről a hálóba továbbított (1-0). A 8. percben Korhut Mihály futott el a bal oldalon, pontosan játszott középre, Adamo Coulibaly pedig 14 méterről a jobb sarokba helyezett (2-0). A 21. percben Vernes Richárd startolt egy lepattanó labdára, majd 18 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (2-1). A félidő hajrája a debrecenieké volt, mint ahogyan a második játékrész eleje is. Az 53. percben egy szöglet után Szűcs István 4 méterről passzolt a kapuba (3-1), majd a 64. percben Coulibaly indításával Sidibe tört kapura, kicselezte az első élvonalbeli meccsén védő Szemerédi Norbertet, majd az üres kapuba továbbított (4-1). A hajrában tovább növelhette volna előnyét a címvédő, de Szemerédi bemutatott néhány nagy védést, így az eredmény nem változott, a DVSC megőrizte hibátlan hazai mérlegét.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS