Fontos meccset nyert a DVSC, bajban a Gyirmót FC Győr

2022. április. 15., 22:22   |    

Fontos meccset nyert a DVSC, bajban a Gyirmót FC Győr

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a DVSC 3-1-re legyőzte a Gyirmót FC Győrt, ezzel eltávolodott a kiesőzónától.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Debreceni VSC-Gyirmót FC Győr 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Baráth (3., 24.), Do. Babunski (86.), illetve Hasani (9.)
DVSC: Hrabina (Kosicky, 39.) - Kusnyír, Pávkovics, Deslandes, Charleston (Ferenczi, 11.) - Varga J., Baráth - Bódi (Sós, 75.), Bényei (Da. Babunski, 75.), Dzsudzsák - Do. Babunski
Gyirmót: Rusák - Szegi, Csörgő, Ikic, Hajdú - Klimovics (Ventúra, 59.), Vass Á. (Radics, 59.), Nagy P. (Herjeczki, 79.) - Hasani, Bezborodko (Simon, 53.), Medgyes (Cvetanovski, 59.)

Gyorsan vezetést szerzett a Debrecen, Dzsudzsák szabadrúgása után Baráth Péter már a harmadik percben a gyirmótiak kapujába talált. A vendégeknek azonban hamar sikerült egyenlíteniük, Hasani jól eltalált kapáslövését követően hat perccel később már 1-1 állt az eredményjelzőn. Kiegyenlített volt a játék, de a félidő közepén megint a hazaiak kerültek előnybe, ismét Baráth érkezett jó ütemben és célzott pontosan. A gyirmótiak játékában is benne volt az újabb gól megszerzésének lehetősége, de nem jött össze az egyenlítés. Joan Carillo, a debreceniek vezetőedzője az első negyvenöt percben kétszer is kénytelen volt cserélni sérülés miatt.     

Élénk volt a tempó és változatos a mérkőzés a szünet után is, ekkor már a hazaiak kezdeményeztek többet, de a kiesőhelyen álló gyirmótiakon érződött, hogy szeretnének javítani helyzetükön. A játékukban azonban nem volt átütőerő, komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A debrecenieknek viszont több lehetőségük is akadt előnyük növelésére, ezekből eggyel éltek is, így megérdemelten szerezték meg a három pontot. A hazaiak ezzel a tizedikről a nyolcadik helyre léptek előre, és kilenc pontra növelték előnyüket a 11. pozíciót elfoglaló gyirmótiakkal szemben. A már nyolc kör óta nyeretlen Gyirmót FC Győr a vereséggel még nehezebb helyzetbe került a bennmaradás kivívását illetően.

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS