Fradi-sikert hozott a női örökrangadó

2020. október. 05., 15:47   |    

Fradi-sikert hozott a női örökrangadó

Az FTC-Telekom 4-2-re legyőzte az MTK-t a Simple Női Liga 6. fordulójában. Az Astra 5-0-s sikert aratott a Kelen ellen, míg a többi csapat csak egy-egy pontot gyűjtött a hétvégén.

FTC-Telekom–MTK Hungária FC 4–2 (3–2)

Vágó Fanni bő öt perc alatt két gólt is szerzett az örökrangadón, a házigazdák csatára a 11. és 16. percben is betalált. De még a szünet előtt egy légiós, Elizabeth Brandon (20.) is eredményes volt. A vendég MTK-t Pápai Emőke tartotta meccsben, az U17-es válogatott játékosa a 13. és a 39. percben vette be a Fradi kapuját. Végül Mosdóczi Evelin zárta le a találkozót, aki a 83. percben értékesített egy büntetőt. 

ETO FC Győr–KÉSZ-St. Mihály 2–2 (0–2)

Egy félidei játék után Török Lilla (2., 31.) duplájával vezetett a Szent Mihály Győrben. A Rába-partiak azonban a szünet után be tudták hozni a hátrányt: Bódai Viktória (60.) és Horváth Cintia (80.) révén egy pontot otthon tudtak tartani. 

Haladás-Viktóra–DVTK 0–0

Szintén döntetlen lett az eredmény Szombathelyen, ahol a DVTK vendégeskedett a Simple Női Liga 6. fordulójában. A csapatok nem tudták bevenni egymás kapuját, amelyet a hazaiak részéről a válogatott Bíró Barbara, míg a vendégeknél a felnőtt válogatottban nemrég bemutatkozó Schildkraut Fruzsina őrzött.

Astra-ALEF HFC-Üllő–Kelen SC 5–0 (3–0)

Szakonyi Emese duplájával (10., 35.), valamint Nádudvari Anna (17.) első bajnoki találatával már a szünetre háromgólos előnnyel vonulhatott az Astra. A hazai csapat az utolsó percekben aztán még kétszer beköszönt a még 0 pontos Kelennek, mindkétszer Sipos Lilla (90., 92.) volt a gólszerző.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS