Friss debreceniek, sikeréhes kispestiek

2009. július. 16., 12:30   |    

Friss debreceniek, sikeréhes kispestiek

Szombaton a 12. alkalommal kiírt Szuperkupa döntőjével megkezdődik a hazai futballszezon. A bajnokcsapat, a DVSC-TEVA és a kupagyőztes Budapest Honvéd 19 órai kezdettel, Siófokon lép pályára. A mérkőzésre a két együttes székházában, a siófoki stadionban, valamint a siófoki IBUSZ-kirendeltségen lehet jegyeket vásárolni 1000 és 1500 forintos áron. Az újságírók sajtóigazolványuk felmutatásával juthatnak be a találkozóra.

A Debrecen szerdán 2-0-ás győzelmet aratott a svéd bajnok Kalmar ellen, így jó esélye van arra, hogy a jövő szerdai visszavágón kiharcolja a továbbjutást a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe. A DVSC honlapjának tájékoztatása szerint Herczeg András pihenteti a szerdai kezdőcsapat tagjait, s azokat a játékosokat viszi el Siófokra, akik csak kevés időt töltöttek a gyepen, vagy nem is szerepeltek a Kalmar ellen, tehát a Loki friss játékosokkal lép pályára a Szuperkupa-trófea megszerzéséért.

A Budapest Honvéd még nem játszott tétmérkőzést, de biztató lehet a piros-feketék számára, hogy Sisa Tibor együttese két utóbbi edzőmeccsét megnyerte, az élvonalba visszakerült Lombardot 3-1-re, az NB II-es Budaörsöt pedig 3-0-ra győzte le. A gárda a harmadik selejtezőkörben kapcsolódik be az Európa Liga küzdelmeibe, pénteken derül ki, ki ellen kell bizonyítania a július 29-i és az augusztus 5-i mérkőzéseken - mindenesetre a kispestiek úgy vélik, a szombati győzelem kellő önbizalmat adna a nemzetközi meccsek és a jövő heti bajnoki rajt előtt...


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS