Futsal: Döntetlen a Fradi-Újpest, magabiztosan nyertek a bajnoksesélyesek

2021. február. 26., 09:17   |    

Futsal: Döntetlen a Fradi-Újpest, magabiztosan nyertek a bajnoksesélyesek
Fotó: Újpest Futsal Club Facebook

Megosztozott a pontokon az FTC és az Újpest a futsal NB I rájátszásának második fordulójában. A Haladás és az MVFC magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a felsőházban.

A válogatott Eb-selejtezői miatt beiktatott bajnoki szünet előtt besűrűsödött a futsal NB I programja, a rájátszás első két fordulóját egy fél hét alatt lejátszották a csapatok.

Futsal: egy hét alatt két Eb-selejtező Izrael ellen

Futsal: egy hét alatt két Eb-selejtező Izrael ellen

Március 3-án a Sterbinszky Amália Csarnokban, március 10-én Rishon Lezionban találkozik egymással a magyar és az izraeli futsalválogatott Eb-selejtezőn.

Tovább

A csütörtöki második fordulóban a bajnoki címért zajló versenyfutás két favoritja, a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu is simán, kapott gól nélkül tudott győzni, így továbbra is a szombathelyi csapat áll az élen, az MVFC pedig a második.

A rájátszás alsóházi rangadóján két egymással ellentétes félidőt játszottak le a csapatok. A házigazda FTC a szünetben 2-0-ra, a 24. percben már 3-0-ra vezetett, de a magabiztos hazai győzelem helyett újpesti feltámadás következett. A 29. percben Öreglaki Norbert öngóljával, a 33. percben pedig a korábbi ferencvárosi játékos, Horváth Benedek megpattanó lövésével zárkózott a támadásban ekkor már kapus nélkül, öt mezőnyjátékossal felálló Újpest. Bő egy perccel a lefújás előtt ismét egy korábbi Fradi-játékos, Fekete Olivér jegyezte az újpestiek harmadik találatát, kialakítva a 3-3-as végeredményt. Érdekesség, hogy a két csapat eddig három meccset játszott az idényben, és mindhárom döntetlennel zárult (8-8, 4-4, 3-3).

Futsal NB I, rájátszás, 2. forduló

Felsőház:
DEAC–Haladás VSE 0–5 (Dróth 6., Hajmási M. 20., 26., Vas Á. 25., Sipos G. 28.)
SG Kecskemét Futsal–MVFC Berettyóújfalu 0–3 (Rafinha 1., 23., Szabó P. 37.)

Alsóház:
FTC-Fischer Klíma–Újpest RFC-220Volt 3–3 (Hosszú 6., Öreglaki 10., Horváth Sz. 24., ill. Öreglaki – öngól 29., Horváth B. 33., Fekete O. 39.)
Dunaújváros–Nyírgyulaj KSE 1–4 (Godslove 28., ill. Da Silva 5., 18., Duarte 25., Vlasovics 32.)


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS