Futsal: döntetlennel kezdett az ETO

2015. november. 10., 20:53   |    

Futsal: döntetlennel kezdett az ETO

A házigazda ETO FC Győr 3-3-as döntetlent játszott a cseh bajnok EP Chrudim csapatával a futsal Bajnokok Ligája elitkörének keddi, első fordulójában.

A győriek a cseh bajnok ellen léptek pályára a minitorna első játéknapján, és ahogyan azt várni lehetett, egy szoros, kiegyenlített meccset játszott a két csapat. A találkozó első gólját Michal Kovács szerezte a 3. percben, ezzel vezettek a vendégek, de a játékrész 12. percében egy másik Michal, Seidler egyenlített, majd nem sokkal később Alex találatával már a győrieknél volt az előnyt. A csehek kevesebb mint egy perccel később egyenlítettek, majd a második félidőben fölényben futsalozva visszaszerezték a vezetést. Az ETO a folytatásban több kockázatot vállalt, egyenlíteni tudott, majd a hajrában a kapust támadásban mezőnyjátékosra cserélve támadott a győztes gólért. Az újabb találat azonban nem jött össze, maradt a 3-3-as döntetlen a meccs végét jelszó dudaszóig.

A nyitónap másik mérkőzésén az orosz Jugra Jugorszk 5-2-re legyőzte a címvédő kazah Kajrat Almatit. Szerdán, 19 órától a Jugra Jugorszkkal játszik az ETO.

Eredmények (elitkör, 1. forduló):
Győri ETO FC-EP Chrudim (cseh) 3-3 (2-2)
Gólszerző: Seidler (12.), Álex (18., 34.), ill. Kovács (3.), Rodrigo Taverna (19.), Resetár (29.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS