Futsal: hétvégén Görögország az ellenfél

2014. március. 12., 17:54   |    

Futsal: hétvégén Görögország az ellenfél

A futsalválogatott vasárnap és hétfőn barátságos mérkőzéseket játszik Görögország legjobbjaival. Az első találkozóra vasárnap Szombathelyen kerül sor, míg hétfőn Pápán csapnak össze a felek - mindkét találkozó 18 órakor kezdődik. A Sport TV a második mérkőzést élőben közvetíti.

A hollandok elleni idegenbeli fellépését követően idei második páros mérkőzésére készül a férfi futsalválogatott. Sito Rivera ezúttal - Karacs Dániel kivételével - a Rába ETO-ból és az MVFC Berettyóújfalu együtteséből állította össze keretét, melynek oka elsősorban az, hogy a két csapat erőnyerő a bajnoki rájátszásban, így a következő fordulóban nem lépnek pályára. A görögökkel 2009-ben mérkőztünk utoljára, akkor a magyar csapatnak egymás után kétszer is sikerült diadalmaskodnia.

- Örülök neki, hogy két vidéki helyszínen, a vasi megyeszékhelyen, valamint Pápán léphetünk pályára televíziós közvetítés mellett. Fontosnak tartom, hogy gyakran találkozzunk, ami idáig meg is valósult, minden lejátszott mérkőzés a javunkra válik. A keret kissé máshogy néz ki a szokásostól, a múlt heti kupadöntő két résztvevőjétől, az ETO-ból és a Berettyóból jön a válogatott gerince, de úgy gondolom, hogy ezek a játékosok idáig is meghatározó tagjai voltak a csapatnak, tehát nagy változás nincs az együttesben. Az ellenféllel nem foglalkozunk, bízom benne, hogy küzdelmes mérkőzéseket játszunk majd a görögök ellen- mondta az mlsz.hu-nak Sito Rivera.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Balázs Zoltán (Rába ETO)
Matkovics Gábor (Rába ETO)
Tihanyi Csaba (MVFC Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok:

Lódi Tamás (Rába ETO)
Harnisch Ákos (Rába ETO)
Komáromi Péter (MVFC Berettyóújfalu)
Szabó Péter (MVFC Berettyóújfalu)
Trencsényi János (MVFC Berettyóújfalu)
Rábl János (MVFC Berettyóújfalu)
Lovas Norbert (MVFC Berettyóújfalu)
Gál István (MVFC Berettyóújfalu)
Nagy István (MVFC Berettyóújfalu)
Karacs Dániel (Ferencváros Fischer-klíma)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS