Futsal NB I: Az Aramisszal lett teljes a mezőny

2021. augusztus. 09., 21:14   |    

Futsal NB I: Az Aramisszal lett teljes a mezőny

A Ferencváros visszalépése után az előző idény egyik kiesője, az Aramis csatlakozott a férfi futsal NB I mezőnyéhez.

Az FTC-FISHER KLÍMA csapata nevezett ugyan a férfi futsal NB I 2021/2022-es idényére, de a múlt héten jelezte, hogy visszalép a bajnoki küzdelmektől. Bár már csak néhány nap van hátra a bajnoki rajtig, az MLSZ Versenybizottsága úgy döntött, hogy feltölti a mezőnyt, és a Versenyszabályzatnak megfelelően lehetőséget adott az NB II legjobb nem feljutó helyén végző Maglódnak, illetve az előző idény kieső csapatai közül a jobb helyen végző Aramisnak, hogy nevezzen a megüresedett helyre.

A Maglód a keddi határidőig nem küldött szándéknyilatkozatot az NB I-es indulásról, az Aramis viszont jelezte indulási szándékát, így a Versenybizottság utóbbi csapatot kérte fel a élvonalbeli szereplésre. A sorsolás nem változik, az Aramis a Ferencváros korábbi sorsolásának megfelelően játssza le bajnoki mérkőzéseit, elsőként augusztus 16-án a TFSE-Bestrong csapata ellen.

A 2021–2022-es idény augusztus 13-án veszi kezdetét a kupagyőztes Veszprém és a bajnoki címvédő Haladás összecsapásával.

Futsal: díjazták az előző idény legjobbjait

Futsal: díjazták az előző idény legjobbjait

A futsalszakág megválasztotta a férfi és a női futsal NB I legjobb játékosait, sportszakembereit. A férfiaknál Tatai József, a nőknél Tóth Nóra lett az idény legjobb futsalosa.

Tovább


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS