Futsal NB I: Három forduló után az ETO a listavezető

2014. szeptember. 09., 11:08   |    

Futsal NB I: Három forduló után az ETO a listavezető

A hét elején rendezték a futsal NB I 3. fordulóját. A mezőny több mint fele idáig két mérkőzést játszott, a Rába ETO, a Berettyóújfalu és a Veszprém is százszázalékos.

A Rába ETO gólkülönbséggel vezet a Futsal Club Veszprém előtt, míg a tavalyi bajnok MVFC Berettyóújfalu szintén gólkülönbséggel lemaradva a harmadik helyen áll a bajnokság negyedik fordulója előtt. A tavalyi bajnok hajdú-bihariak, ezúttal a válogatottat erősítő Gál és Trencsényi találataival győztek hazai pályán az újonc DF Renaplin FC ellen.

A Veszprém együttese felettébb meggyőző játékot mutatott az eddigi mérkőzésein. A második fordulóban hazai pályán a Pioneers ellen kezdtek a veszprémiek, Tatai József háromszor is a kapuba talált, majd sikerült további két gólt szerezniük, a Pioneers pedig csak egy góllal tudott válaszolni (5-1). A harmadik fordulóban a Rubeola ellen majdnem lemásolták az eredményt, Tatai ismételten jól játszott és négy góllal segítette csapatát az ötgólos győzelemhez (5-0).

A feljutó Vasas helyt állt eddigi mérkőzésein, ötvenszázalékosak a piros-kékek, akik eddigi két mérkőzésükön három pontot gyűjtöttek. A második fordulóban a DF Renaplinnal játszottak az angyalföldiek, Schranz három góljának is köszönhetően 4-3-as dunaújvárosi győzelemmel zárult a találkozó. A Vasas a harmadik fordulóban javított korábbi teljesítményén, 8-4-re nyert az Aramis ellen, ezzel sikerült megszereznie első győzelmét.

A Rába ETO a Swietelsky- Haladás VSE-vel találkozott Győrött. Palomeque duplájával kezdődött a mérkőzés, és már az első öt percben eldőlt a találkozó. Az ETO ötödik találatánál jött csak Németh válasza, ezután tízméterest hibázott Öreglaki. A szünet után szinte lemásolta az első félidei eredményt a Győr, így 10-2 lett a mérkőzés vége. A Rába ETO, magabiztos győzelmet aratott, ezzel vezeti a bajnokságot.

A bajnokság rajtja után kezd kialakulni az élmezőny, a Rába ETO és a tavalyi bajnok Berettyóújfalu menetelése nem meglepő, azonban, ha továbbra is hasonló sikerrel veszi az akadályokat, akár a Veszprém is megnehezítheti a dolgukat.

A bajnokság állása:

1. RÁBA ETO 6P
2. FUTSAL CLUB VESZPRÉM 6P
3. MVFC-BERETTYÓÚJFALU 6P
4. VASAS FUTSAL 3P
5. ARAMIS SE 3P
6. PIONEERS VFC 3P
7. SWIETELSKY- HALADÁS VSE 3P
8. DF RENALPIN FC 3P
9. RUBEOLA FC CSÖMÖR 3P
10. ÚJSZEGEDI TORNA CLUB 0P

A 4. forduló párosításai:

2014.09.22 Hétfő 18:15

SWIETELSKY- HALADÁS VSE - PIONEERS VFC
18:15 RÁBA ETO - MVFC-BERETTYÓÚJFALU
18:30 ARAMIS SE - DF RENALPIN FC
18:30 FUTSAL CLUB VESZPRÉM - VASAS FUTSAL
19:00 ÚJSZEGEDI TORNA CLUB - RUBEOLA FC CSÖMÖR

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS