Futsal NB I: komoly előnyben az ETO

2015. április. 21., 14:56   |    

Futsal NB I: komoly előnyben az ETO

A Futsal NB I felső ági rájátszásának 4. fordulójában a Rába ETO az Aramis ellen nyert, míg a Berettyóújfalu a Veszprém otthonában győzött.

A felső ági rangadón az ETO az Aramist fogadta. A budaörsiek hiába dolgozták le kétgólos hátrányukat a 10. percig, onnantól a Rába-partiak nem adták ki a vezetést a kezükből. Remek hangulatú, színvonalas rangadón, az ETO Dróth Zoltán duplájával biztosította be győzelmét a második húsz percben. A Dunaújvárosi Sportcsarnok adott otthont a Dunaújváros és a Haladás összecsapásának. A vendégek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, 3-0-as előnnyel mentek a szünetre. A második játékrész igazi gólzáport hozott, kilenc találat is született, de a Haladás használta ki jobban a helyzeteit, és 9-3-ra megnyerte a mérkőzést.

A Berettyóújfalu veszprémi vendégjátéka Hajdú-Bihar megyei győzelemmel zárult. A vendégek kezdtek jobban, és Trencsényi János találatával a 12. percben megszerezték a vezetést, de Tatai József hamar egyenlített. A félidő vége előtt még egyszer bevette a veszprémi kaput a "Beri", így előnyben mehetett a szünetre. A folytatásban már 4-1-re is mentek a vendégek, de a Veszprém nem adta könnyen magát, 4-3-ra feljött, azonban a végén koncentráltabb volt a Berettyóújfalu, és az utolsó három percben szerzett két góllal eldöntötte a három pont sorsát. A forduló alsó ágában egy mérkőzést rendeztek, a Déli FC a Pioneers fogadta. A budapesti Elektromos Sportcsarnokban rendezett találkozó első félideje kétgólos döntetlennel zárult, majd a második játékrészben két gólt szerzett a hazai csapat, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

A felső ágon komoly előnye van a Rába ETO-nak a második Berettyóújfaluval szemben. A "Beri" öt ponttal a győriek mögött foglal helyet a tabellán, a Haladás a Berettyóújfalutól öt ponttal lemaradva a harmadik a bajnokságban. Az alsó ágon a Déli FC vezet a Csömör mögött, míg a Pioneers a harmadik, vagyis az utolsó helyen áll.

A 4. forduló eredményei:

Felső ág:

RÁBA ETO - ARAMIS SE 4-2
DUNAFERR DF RENALPIN FC - SWIETELSKY- HALADÁS VSE 3-9
FUTSAL CLUB VESZPRÉM - MVFC-BERETTYÓÚJFALU 3-6

Alsó ág:

1988 DÉLI FC - PIONEERS VFC 3-1

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS