Futsal NB I: megnyerte az alapszakaszt az ETO

2016. március. 08., 16:19   |    

Futsal NB I: megnyerte az alapszakaszt az ETO

A Berettyóújfalu elleni győzelmével behozhatatlan az ETO előnye a bajnokságban, így a címvédő az alapszakasz utolsó két fordulójától függetlenül az élről várhatja a futsal bajnokság rájátszását.

A forduló rangadóján a Rába ETO a Berettyóújfalu ellen aratott szoros, 3-2-es győzelmet. A második Haladás is sikert könyvelhetett el a 16. fordulóban, a vasiak 6-3-ra győztek a Rubeola otthonában, a Veszprém pedig a hajrában döntötte el a mérkőzést idegenben a Göcsej ellen. A további találkozókon hatgólos döntetlent hozott a Déli és az Aramis összecsapása, míg a Nyírlugaj nagy meglepetésre győzni tudott a Dunaújváros ellen. A bajnokság alapszakaszát a Rába ETO nyerte meg, de még további két fordulót rendeznek a rájátszás előtt.

Alejandro Constantino, az ETO játékosa szerint nagyon nehéz volt a Berettyóújfalu elleni találkozó, ám csapata koncentráltan játszott, és ezzel a győzelemmel nyugodtan várhatja a rájátszást.

- A Berettyóújfalu elleni mérkőzések mindig rangadónak számítanak, most sem egy sima bajnokiról volt szó, még ha igazán nagy tétje ezúttal nem is volt a találkozónak. Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, igazán nehéz győzelem volt. Nagy eredménynek tartom, hogy már az alapszakasz vége előtt bebiztosítottuk a listavezető pozíciónkat a bajnokságban, ahol természetesen a végső győzelem a célunk. Remekül érzem magam Magyarországon, jók a körülmények és a vezetőkkel és a stábbal is megtalálom a közös hangot, úgy érzem, hogy sikerült teljesen beilleszkednem Győrben - mondta a spanyol légiós az mlsz.hu-nak.

A bajnokság állása:

1. RÁBA ETO 43p
2. SWIETELSKY HALADÁS VSE 36p
3. MVFC-BERETTYÓÚJFALU 32p
4. DUNAFERR DF RENALPIN FC 28p
5. FUTSAL CLUB VESZPRÉM 27p
6. ARAMIS SE 21p
7. NYÍRGYULAJ KSE 20p
8. GÖCSEJ SK 16p
9. DÉLI FUTSAL 11p
10. RUBEOLA FOOTBALL CLUB 0p

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS