Futsal NB I: Rangadóval indul az idény

2021. július. 21., 20:48   |    

Futsal NB I: Rangadóval indul az idény

Az előző idény bajnoka, a Haladás az idei kupagyőztes, a Veszprém otthonában kezdi meg a férfi futsal NB I küzdelmeit augusztus 13-án.

Elkészült a férfi felnőtt futsal bajnokság sorsolása, az augusztus 16-án kezdődő idény rögtön egy rangadóval rajtol el, a bajnok Haladás VSE az idén bravúros kupagyőzelmet arató Balaton Bútor FC Veszprémhez látogat. A Veszprém a nyári szünetben remekül erősített, két jó nevű brazil játékost is igazolt, így óriási csata várható a bajnoki címre törő csapatok rangadóján.

A Haladás számára ez a találkozó egyben főpróba is, hiszen a csapat forduló után elutazik Albániába, a Bajnokok Ligája első mérkőzésére, ahol a házigazda KF Tirana mellett a luxemburgi Differdange és a norvég Utleira Idrettslag csapatával méri össze az erejét (a csoport első helyezettje jut tovább az előselejtezőből).

Ami az NB I újoncait illeti, a TFSE a Fradihoz látogat, míg a Kistarcsa otthon fogadja az Újpestet. A meccs pikantériája, hogy a Kistarcsa kispadján Póta Balázs ül majd, aki az előző szezonban a lilák edzője volt.

A bajnokságban és a kupában is ezüstérmet szerző MVFC Berettyóújfalu a Nyírgyulajt fogadja az 1. fordulóban. Az MVFC-nél ezen a meccsen debütál az új vezetőedző, a korábbi válogatott Trencsényi János, és bemutatkozhat a nemrégiben igazolt válogatott kerettag, Tóth Attila is.

Futsal NB I, 1. forduló:

BALATON BÚTOR FC VESZPRÉM – HALADÁS VSE
MVFC BERETTYÓÚJFALU – NYÍRGYULAJ KSE
KISTARCSA VSC – ÚJPEST RFC-220 VOLT
DEBRECENI EGYETEM AC - SCOREGOAL KECSKEMÉT FUTSAL
FERENCVÁROS – TFSE

A további fordulók párosításai megtalálhatók az MLSZ Adatbankjában 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS