Futsalbajnokik a televízióban!

2020. szeptember. 18., 14:14   |    

Futsalbajnokik a televízióban!

A mostani hétvégétől rendszeresen feltűnnek a televízió képernyőjén a férfi NB I-es futsalbajnokik. A mostani hétvégén két összecsapást is közvetít az M4 Sport+.

Az MTVA a közelmúltban M4 Sport+ néven új csatornát indított, amely hétvégenként (szombaton és vasárnap 14 és 22 óra között) elérhető a Duna World helyén, és a legizgalmasabb hazai sporteseményeket tűzi műsorára. A csatorna indulásával párhuzamosan, mostantól az NB I-es férfi futsalbajnokság legérdekesebb mérkőzései rendszeresen feltűnnek majd a képernyőn, ezen a héten mindjárt két találkozót is közvetít az M4 Sport+.

Hétvégén a mezőny mindkét hibátlan csapata bemutatkozik a tévénézők előtt: a Berettyóújfalu az egy győzelemmel és két vereséggel álló Dunaújvárost fogadja szombaton 14.05-től, míg a három meccs után szintén kilenc pontos Veszprém korábbi edzőjének, Madarász Jánosnak a csapatát, az első három találkozója után még pont nélkül álló FTC Fisher-Klímát fogadja.

Jövő héten, a 4. forduló rangadóját, a bajnoki címvédő Berettyóújfalu és az MK-címvédő Haladás találkozóját közvetíti az M4 Sport, október 3-án pedig visszatér a bajnokság az M4 Sport+-ra, és egy újabb rangadót láthatnak a nézők: az egyaránt bajnoki címre törő Haladás és Veszprém csatáját.

A következő hetek élő NB I-es futsalközvetítései:

3. forduló
Berettyóújfalu – Dunaújváros, szept. 19.; 14:05 M4 sport+
FTC-Veszprém, szept.20.; 14:05 M4 sport+

4. forduló
Berettyóújfalu – Haladás VSE, szept.25.; 17:30 M4

5. forduló
Haladás VSE-Veszprém, október 3.; 14:05 M4 sport+
 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS