Gólgazdag mérkőzések az NB II második fordulójában

2022. augusztus. 07., 21:40   |    

Gólgazdag mérkőzések az NB II második fordulójában

Az MTK 3-3-as döntetlent játszott a Szentlőrinc vendégeként a Merkantil Bank Liga második fordulójának első játéknapján. A Békéscsaba 6-1-re ütötte ki a Kazincbarcikát, míg a Gyirmót 4-1-re verte a Dorogot.

 

Kilenc mérkőzést rendeztek a Merkantil Bank Liga második fordulójának első játéknapján. A Békéscsaba és a Gyirmót nagyarányú győzelmet aratott, míg a feljutásra pályázó MTK 3-3-as döntetlent ért el a Szentlőrinc otthonában. 

Nyíregyháza Spartacus-Szombathelyi Haladás találkozón egy gól született, a vendégek játékosa, Molnár Rajmund a 46. percben talált be, és ezzel el is döntötte a találkozót.

Csákvár 1-0-ra verte a Siófokot, az Ajka pedig 2-1-es vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Gyirmót Dorogot fogadta, és a mérkőzés egyértelmű esélyeseként nagyarányú győzelmet aratott. A hazaiak góljait Csörgő Viktor, Pethő Bence János, Helembai Márk Árpád és Herjeczki Kristóf Gábor szerezte. A vendégek részéről Tóth Barnabás talált be.

Az előző fordulóban a Szegedet 2-1-re verő MTK a Szentlőrinchez látogatottA bajnoki cím egyértelmű esélyese azonban csak 3-3-as döntetlent tudott elérni. A találkozón betalált a kék-fehérek nagy visszatérője, Németh Krisztián, valamint az őt váltó Stieber Zoltán is.

Budafok Pécs elleni összecsapása 2-2-es döntetlennel zárult, míg a Békéscsaba 6-1-re ütötte ki a Kazincbarcikát. A mérkőzés félidejében még 1-1 volt az eredmény, a hazaiak azonban a második játékrészben ötször is mattolták az ellenfelet. A lila-fehérek játékosa, Váradi Ádám duplázni tudott.

Kozármisleny 3-1-re verte a Tiszakécskét, a Szeged pedig 2-1-re győzött a Győr vendégeként Szilágyi Zoltán hajrában szerzett góljának köszönhetően.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS