Grassroots 2015: nagy sikerű fesztiválok fiataloknak, idősebbeknek

2015. december. 28., 12:42   |    

Grassroots 2015: nagy sikerű fesztiválok fiataloknak, idősebbeknek

A 2015-ös év a Grassroots-labdarúgásban is eseménydúsan telt, az MLSZ nagy sikerrel rendezte meg idei programjait.

Immár hagyomány, hogy az MLSZ a tanév kezdetekor és zárásakor is fesztivált rendez az OTP Bank Bozsik Intézményi Program résztvevőinek. Nem volt ez másként idén sem, és akárcsak az elmúlt években, 2015-ben is gyerekzsivajtól volt hangos a szövetség telki edzőközpontja a tanév végén és az új tanév elején.

OTP Bank Bozsik-program tanévzáró, 2015:



OTP Bank Bozsik-program tanévindító, 2015:



Az MLSZ és az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület égisze alatt zajló, Európa-szerte egyedülállónak számító Veterán-program zárását június végén rendezték meg a BVSC Szőnyi úti pályáján. A minden eddiginél több nevezővel zajló bajnokság fináléját korábbi neves futballisták is megtisztelték.



Szociális programja keretében az MLSZ több fontos eseményt is rendezett idén, mint az UEFA által korábban díjjal elismert Gyermekotthonok Fesztiválját, vagy a májusi Esély Fesztivál. Ez utóbbin a szociális programban résztvevő hat célcsoport, a hallássérültek, a látássérültek, az értelmileg akadályozottak, a tanulásban akadályozottak, az állami gondoskodásban élők és a hajléktalanok négy-négy csapattal képviselték magukat a Vasas Pasaréti úti sportcentrumában.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS