Gyorsan döntött a Kecskemét, pontokat vesztett a Győr

2012. március. 04., 19:11   |    

Gyorsan döntött a Kecskemét, pontokat vesztett a Győr

Az OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Kecskemét legyőzte a DVTK-t, míg a Győr döntetlent játszott Szombathelyen.

Kecskeméti TE-DVTK 1-0 (1-0)
Vezette:
Kassai Viktor (Erős Gábor, Ring György)
Gólszerző: Tököli a 2. percben

A meccs első említésre méltó eseményére 11 másodpercet kellett várni, a középkezdés után a Kecskemét a legelső akciójából büntetőhöz jutott: egy rövid hazaadás után a vendégek kapusa szabálytalankodott Vladan Csukiccsal szemben, a tizenegyest Tököli Attila értékesítette (1-0). A folytatásban a DVTK irányított, majd a Kecskemét vált ismét aktívabbá, de újabb gól nem született. A fordulás után a diósgyőriek mindent megtettek az egyenlítésért, de a hazaiak kapusa, Németh Gábor kiválóan védett, így a Kecskemét 1-0-ra megnyerte a találkozót, és megelőzte a diósgyőrieket a tabellán.

Haladás Sopron Bank-Győri ETO FC 1-1 (0-1)
Vezette:
Andó-Szabó Sándor (ifj. Tóth Vencel, Vámos Tibor)
Gólszerző: Szabó (öngól) a 60., ill. Ahjupera a 11. percben

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott az 1. percben, az első gólt azonban a vendég győriek szerezték tíz perccel később. Koltai Tamás csapott le egy rosszul elfejelt labdára, beadása után Nikola Trajkovics passzolt az alapvonal közeléből Jarmo Ahjuperához, aki nem hibázott, 11 méterről a hálóba lőtt (0-1). A szünetig csak távoli lövésekből alakult ki gólveszély, majd a második félidő elején a győriek alakítottak ki néhány nagyobb lehetőséget. A 60. percben egyenlített a Haladás, Kulcsár Kornél beadása után a menteni próbáló Szabó Ottó lábáról a győri kapuba került a labda, öngól (1-1). A hajrában a házigazdák többet tettek a győztes gól megszerzéséért, de az eredmény nem változott, egy-egy ponttal gazdagodtak a felek.
 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS