Gyorsan elintézte az Újpestet a Loki

2013. november. 03., 20:34   |    

Gyorsan elintézte az Újpestet a Loki

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi játéknapján Újpesten nyert a DVSC-Teva, a Győri ETO döntetlent ért el a Honvéd otthonában.

Újpest FC - DVSC-Teva 1-4 (0-3)
Vezette:
Vad II István
Gólszerző: Simon a 62., ill. Kulcsár a 7., Sidibe a 10., Bouadla a 12., Sidibe a 76. percben

Rémálomba illő kezdést produkált az Újpest, a DVSC 12 perc után már 3-0-ra vezetett. A 7. percben Szakály Péter passza kis szerencsével jó lett Kulcsár Tamásnak, aki 10 méterről lőtt a bal alsó sarokba (0-1). A 10. percben egy ártalmatlannak tűnő szituációban Balajcza kapus, majd Ngawa is nagyot hibázott, Ibrahima Sidibe kihasználta az adódó lehetőséget, és közelről az üres kapuba passzolt (0-2). A 12. percben Szakály bal oldali beadása után Litauszki Róbert a kapufára lőtte a labdát, a kipattantót Selim Bouadla 8 méterről a léc alá vágta (0-3). Szépíthetett volna az Újpest, de Dusan Vasiljevic óriási ziccert hibázott, majd Kabát Péter lőtt lesgólt. A hazaiak válaszára a 62. percig kellett várni, Kabát szabadrúgása után Novakovic kapus csak kiütni tudta a labdát, Simon Krisztián érkezett és a kapu közepébe talált (1-3). A 76. percben Szakály beadása után Bódi Ádám nem jól találta el a labdát, Sidibe azonban igen, 6 méterről, ollózó mozdulattal lőtt a hálóba (1-4). A végére maradt még két kiállítás, előbb Bouadla kapta meg második sárgáját, majd Loic Negót küldte piros lappal az öltözőbe a játékvezető.



Budapest Honvéd - Győri ETO 1-1 (0-0)
Vezette:
Solymosi Péter
Gólszerző: Daud a 71., ill. Martinez a 84. percben

Az első félidő nem hozott sok helyzetet, a csapatok inkább távolról próbálkoztak, de sikertelenül. A fordulás után sem lett több a lehetőség, kiegyenlített volt a mérkőzés. A 71. percben vezetést szerzett a Honvéd, egy jobb oldali beadás után Ayub Daud használta ki, hogy védője elcsúszott, és 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1-0). A 84. percben a csereként beállt Kalmár Zsolt ívelt a kapu elé, Martinez üresen helyezkedett, és 5 méterről a léc alá lőtt (1-1), beállítva a végeredményt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS