Győzelemmel kezdett a Rába ETO

2010. augusztus. 16., 22:39   |    

Győzelemmel kezdett a Rába ETO

A győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban kezdetét vette az UEFA Futsal Cup első selejtezőköre, a házigazda Rába ETO a svájci bajnok ellen magabiztos sikerrel kezdte a minitornát.

A győriek elsőként a svájci Croatia Appenzell együttesével mérkőztek a legrangosabb európai kupasorozat, az UEFA Futsal Cup selejtezőjében. A magyar bajnok a szünetben már 5-1-re vezetett, és a második játékrészben kissé visszafogottabb teljesítményt nyújtva is magabiztosan tartott meg három gólt az előnyéből.

A győrieknél új vezetőedző debütált a kispadon, a spanyol Paco Araujónak ez volt az első tétmeccse a csapatnál. A szakember elégedett lehetett a látottakkal, hiszen együttese Madarász János góljával a 2. percben vezetést szerzett, majd a 8. percben Dróth Zoltán találatával már kettő volt a hazai előny. Alig telt el újabb két perc, és már négy góllal vezetett az ETO: előbb Ion Al-Ioani volt eredményes, majd Willian Neris is a kapuba talált. Az első félidő végéig Neris újra beköszönt, majd a svájciak is örülhettek: 5-0-nál megszerezték a szépítő találatot. Neris a második félidőt is góllal kezdte, s bár az Appanzell két gyors találattal felzárkózott, arra nem volt esélye, hogy szorossá tegye a mérkőzést, 6-3 lett a végeredmény.

Kedden a tornát vereséggel kezdő andorrai Encamp lesz a győriek ellenfele.

UEFA Futsal Cup, 1. selejtezőkör:

Rába ETO FC Győr - MNK Croatia'97 Appenzell 6-3 (5-1)

Helvecia London (angol)–Encamp (andorrai) 4-2 (1-1)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS